Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Rama nuk do iki

Po hajde provoje te jetosh njehere me 150 dollare ne muaj ktu ne shqiperi , dhe e shef pastaj , e do kaq shume Ramen ? 🦊
E ka votu shumica. Pastaj po protestoni per flamingot apo kushtet e jeteses??? Pse nuk u cut me para. Kush ju organizoi kesaj rradhe?? 🤨

Edi Rama TQR te qi rojme si tramakula! Poshte qiviria e pelikankes! 😆

Attachments

• IMG_2167.jpeg
    IMG_2167.jpeg
    105.6 KB · Views: 2
E ka votu shumica. Pastaj po protestoni per flamingot apo kushtet e jeteses??? Pse nuk u cut me para. Kush ju organizoi kesaj rradhe?? 🤨
Na organizoi Rinia , se ne ktu ishim te pafuqishem , te telekosur , te mavijosur , te buhavitur...

Edhe te hysh te kompleksi Spitaleve ne elbasan duhet te paguash 1 mije leke se nuk te hapet trau te hyj makina..

Por ka Zot lart. Cfare i kane bere Shqiptareve kto 36 vjet , ashtu ja kthefte jeten permbys Zoti , dyfish ishallah , 72 vjet..

I fitonte zgjedhjet me vota te blera me 1 thes miell, se shqiptaret atij nuk i japin nje gur te caj koken e vet , e jo me voten...

Na organizoi Rinia , se ne ktu ishim te pafuqishem , te telekosur , te mavijosur , te buhavitur...

Edhe te hysh te kompleksi Spitaleve ne elbasan duhet te paguash 1 mije leke se nuk te hapet trau te hyj makina..

Por ka Zot lart. Cfare i kane bere Shqiptareve kto 36 vjet , ashtu ja kthefte jeten permbys Zoti , dyfish ishallah , 72 vjet..

I fitonte zgjedhjet me vota te blera me 1 thes miell, se shqiptaret atij nuk i japin nje gur te caj koken e vet , e jo me voten...

Te lumte goja shoku @Xha Tani !
Po flet si nje revolucionar i vertet!

Vdekje tradhetarve te atdheut! Poshte imperializmi angloamerikan!

Nuk do të iki , do ta heqin zvarrë
Shume mesazhe te neveritshme shkruan edlin .. jeni akoma ne kohen e Dulles e per ta mbushur barkun e mbushni ne Italy qe 30 vjet tashme .

Keni ngelur po ujqer pas hekurave dhe juve vertete qe ju eshte tiposur ne koke qe jeni akoma ne diktature dhe qe vetem dhuna ju shpeton edhe nga “ burgu “ .

Eshte budalla ky … se te jem une me k’te mentalitet dhe shperlarje truri qe keni ju , ju zhdep ne dru dhe mbush edhe burgjet. lol

Shume mesazhe te neveritshme shkruan edlin .. jeni akoma ne kohen e Dulles e per ta mbushur barkun e mbushni ne Italy qe 30 vjet tashme .

Keni ngelur po ujqer pas hekurave dhe juve vertete ju eshte tiposur ne koke qe jeni akoma ne diktature dhe qe vetem dhuna ju shpeton edhe nga “ burgu “ .

Eshte budalla ky … se te jem une me k’te mentalitet qe keni ju , ju zhdep ne dru dhe mbush edhe burgjet. lol
Po më thua se ti je më keq se ai ?

Nuk e besoj

Lexove gje .. .. apo lexon me koken ne thes ? lol
Ashtu e kuptova... po ti je me ne , jam i bindur... thjesht nuk e ke kuptuar akoma ... nuk mund të jesh ti me çakejtë që po shqyejnë Shqipërinë..

Prandaj ..
Te sheshi te sheshi .. të hedhim qelbësirat

Ashtu e kuptova... po ti je me ne , jam i bindur... thjesht nuk e ke kuptuar akoma ... nuk mund të jesh ti me çakejtë që po shqyejnë Shqipërinë..

Prandaj ..
Te sheshi te sheshi .. të hedhim qelbësirat

Lutu qe mos te iki se po iku edhe Italiani nuk ka per te ta dhene me copen e bukes dhe do te fshiheni arave si dikur .. qe iknit ne pune me nate dhe ktheheshit me nate si shkerdhata qe mos te ju kapi policia .

Per te tjerat modero fjalorin se keni rene shume poshte .

Lutu qe mos te iki se po iku edhe Italiani nuk ka per te ta dhene me copen e bukes dhe do te fshiheni arave si dikur .. qe iknit ne pune me nate dhe ktheheshit me nate si shkerdhata qe mos te ju kapi policia .

Per te tjerat modero fjalorin se keni rene shume poshte .
Po mirë Edi që ka lerë çyryk .. po ti çke, pse pecmosesh

Po mirë Edi që ka lerë çyryk .. po ti çke, pse pecmosesh
Une pecmosem sepse prinderit e mi kane sakrifikuar jeten , atdheun e gjithcka per te arritur edhe K’tu ku jemi sot … e ngriheni ju me presh ne bythe tani ku as vete nuk e dini se c’fare kerkoni .

Ju zune syte ferrat dhe flamingot e lagunave dhe kenetave me shurra .

Une pecmosem sepse prinderit e mi kane sakrifikuar jeten , atdheun e gjithcka per te arritur edhe K’tu ku jemi sot … e ngriheni ju me presh ne bythe tani ku as vete nuk e dini se c’fare kerkoni .

Ju zune syte ferrat dhe flamingot e lagunave dhe kenetave me shurra .
Zvar, burg, litar? Cfar do preferoje per Ramen? Litar si vendosi baba i Rames per Havzi Nelen?

Ka nje problem te vogel. Nuk ka kohe per te zgjedhur. Mund te zgjedhin te tjeret shume shpejt per te edhe per prinderit e tu dhe ti.
Jeni njerez te mbaruar … As amerika dhe Europa nuk ju rregulloi dot imagjino. lol

Le te zhduken edhe ato hipokrite te ngordhur qe kane dalur ne bulevard me flamingo ne dore gjoja … se nuk i duhen atij vendi fare .

Jeni njerez te mbaruar … As amerika dhe Europa nuk ju rregulloi dot imagjino. lol

Le te zhduken edhe ato hipokrite te ngordhur qe kane dalur ne bulevard me flamingo ne dore gjoja … se nuk i duhen atij vendi fare .
Ne loder eshte futur Zotnia Pellum Pilinci qysh sa vuri kemb ne Amerik.

Back