Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Real Madrid C.F. ⚪️⚪️

Përgjigje e: Real Madrid C.F.

Lumi ca po behet me PSG-n time se kam ca kohe qe s'e kam pare?

P.S. AlbaneZ ka nje rregull qe nuk fshin asnje koment ne temat e sportit prandaj kam hyre ta bej cik temen lemsh sic bere ti te timen. :p

Fiks :D

Mire i the Lumit ,eshte Partizoni vs Tirona ,pastaj vjen el clasico. Nejse pertej shakase ,dakort jam me ty qe kampionati anglez edhe ndeshje te championshipit te shohesh te terheqin. Por dhe la liga ka bukurine e vet. Para ca javesh pashe Ath madrid vs Celta vigo u bo neshje shkelqyer.

dhe njerit qe njof un i ra telebingo :D

Prtizoni Vs Tirona :D

Pa shaka... Barca - Real eshte Barca - Real dhe ska nevoj per koment por nqs ti je sportdashes dhe jo tifoz i verber (si shfaqesh :D), duhet te kuptosh qe kampjonati spanjoll pavarsisht yjeve qe ka eshte shum dobet...

Shembull: Ne jemi 2 shok qe shikojm sport dhe un dua te ftoj te shikojme nje ndeshje futbolli, shkojm ne 1 bar ne fundjave dhe hapim kampjonatin anglez dhe me patjeter do kete nje ndeshje te forte qe te na mbaj pas ekranit, ti si fanatik i realit do presesh 6 muaj per te me ber 1 ftese te shikojm sport ose do me cosh ne nje bar te shikojme Levante Vs Real Betis. fuck!!! me mir dalim xhiro me bicikleta :D

Per dicka ke te drejte, rolando e ka treguar veten dhe jasht realit ne rang klubesh kurse messin jam kurioz te di sa gola do bente ne Kampionat anglez madje dhe ne Serie A qe eshte dobet.

P.s: Ska shum lidhje me replikimin ndaj ronaldos, tu pergjigja ne rang futbolli ne pergjithesi

Nuk thash qe ka ne La Liga me teper derbi, por thash a ka ndonje ndeshje me te madhe se EL CLASICO, pergjigjja eshte e thjeshte nuk kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kjo eshte realiteti, jo qe beje tifo une, por ska ndeshje me interesant se kur takohen keto dyja.

Mire tha Endri, qe tash edhe ne La Liga po behet nje futboll i fort tek ekipet e tjera.

Lumi ca po behet me PSG-n time se kam ca kohe qe s'e kam pare?

P.S. AlbaneZ ka nje rregull qe nuk fshin asnje koment ne temat e sportit prandaj kam hyre ta bej cik temen lemsh sic bere ti te timen. :p

Te lumt pytje shume me vend, me kete pytje me ke knaq, e di pse sepse PSG-ja jote e ka mundur Barcelonen me rezultat 3 me 2, pa prezencen e Ibrahimovicit, kjo tregon shume, kjo e dobeson kundershtarin dhe rivalin tone, qe kur te lun ndaj neshe ne el clasico do jene te demoralizuar :)

Te lumt pytje shume me vend, me kete pytje me ke knaq, e di pse sepse PSG-ja jote e ka mundur Barcelonen me rezultat 3 me 2, pa prezencen e Ibrahimovicit, kjo tregon shume, kjo e dobeson kundershtarin dhe rivalin tone, qe kur te lun ndaj neshe ne el clasico do jene te demoralizuar :)

Iiiiiiiii une mendoja se ishte javen tjeter kjo ndeshje. :(

Po ti pse nuk i vure keto lajme te tema ime?! -pis-

Nga ajo edhe e replikove Esterin. Per videon spate koment!

E tha mire O2 ka bler gjith yjet , po kta yjet kur jan ne kampionat boteror nuk shkelqejn aq sa duhet si ndodhi me Ronaldon .

Nga ajo edhe e replikove Esterin. Per videon spate koment!

E tha mire O2 ka bler gjith yjet , po kta yjet kur jan ne kampionat boteror nuk shkelqejn aq sa duhet si ndodhi me Ronaldon .

Nuk mirrem me video te cilat i bejne tifozat qe jane anti Ronaldo, apo Anti Real Madrid :)

Shi shi, ti tek tema e Real Madridit po me akuzon mua per inatci ? LOOOL po te beje keshtu tek tema e Barces, te ka hije te me akuzosh, por ketu jam ne temen time dhe ketu pres fjale miradije jo akuzime :)

O2, na ka ardh Beaute (zemra ime xheloze per ekipin tim) dhe Estheri ( tifozja e PSG-se dhe mikja ime) :)

Je edhe pike , kur ste vjen mire per diçka qoft edhe te kendshme e injoron.

Boll se me acarove vertet!

o2 ça halli ke ti?

Je edhe pike , kur ste vjen mire per diçka qoft edhe te kendshme e injoron.

Boll se me acarove vertet!

o2 ça halli ke ti?

Keputja Beaute se e meriton. :p

P.S. Lumi keshtu eshte kur nuk do PSG-n. :D

Shi shi tash edhe Estheri u be kunder meje loooool, virus i beautes eshte ky :p

Oj Beaute behu tifoze e Real Madridit nese deshiron nje jete te lumtur dhe pa halle loool :)

Lajmi i dites : Estheri shume shpejt pritete te behet tifoze zyrtare e Real Madridit, per nje shume simbolike 300 $ :)

Shi shi tash edhe Estheri u be kunder meje loooool, virus i beautes eshte ky :p

Oj Beaute behu tifoze e Real Madridit nese deshiron nje jete te lumtur dhe pa halle loool :)

Lajmi i dites : Estheri shume shpejt pritete te behet tifoze zyrtare e Real Madridit, per nje shume simbolike 300 $ :)

Larg qofte, te kam thene qe e kam inat ate cunin e mamit. lol

Shi shi, ti tek tema e Real Madridit po me akuzon mua per inatci ? LOOOL po te beje keshtu tek tema e Barces, te ka hije te me akuzosh, por ketu jam ne temen time dhe ketu pres fjale miradije jo akuzime :)

O2, na ka ardh Beaute (zemra ime xheloze per ekipin tim) dhe Estheri ( tifozja e PSG-se dhe mikja ime) :)

Ju paskemi munguar :D

Me duket se ishte ftese me spond ajo: do ju prish temen
Ka dashur te thote: Nga humbet se spo me rrihet pa ju qe prishni temat :p

Ju paskemi munguar :D

Me duket se ishte ftese me spond ajo: do ju prish temen
Ka dashur te thote: Nga humbet se spo me rrihet pa ju qe prishni temat :p

Ti qepe se me cmende me kete prishjen e temave qe u prishc e marsh mallet ishalla. :mad: -pis-

Beaute, une dhe Oxy nuk dua t'u prishim lumturine te tjereve prandaj mos shkoni deri ne divorc, he ju lutna shume tani. :D

Back