Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Gjermanet kane nje shprehje te urte per...........KOHEN.
Mos u kthe KURRE tek ...punedhenesi.
DESHTON....zizu.
A eshte zyrtare Lumi?!
Pertej faktit qe eshte shka, eshte shume sulmues i mire, nga me premtuesit ne europe.
Edhe Hazard thuajse eshte nje lojtar i Real Madrid, ceshtje ditesh.
2 blerje shume te mira mendoj une.
E bukur si shprehje, por mendoj qe nuk eshte egzakte, relative do te thoja...
Zidan deshton dhe vitin e ardhshem.
145 Mln euro e lexova diku.Transferi thuajse i kryer, Eden Hazard ne Real Madrid, mungon vetem zyrtarizimi nga faqja zyrtare, nje konunikat egziston tek faqja e chelseat.
![]()
Super transer, deri me tani ne ket merkato eshte transferi me i mire i nje super ylli, te presim edhe qershin mbi torte mega yllin Mbappe.
145 Mln euro e lexova diku.
Blerja me e shtrenjte e historise se Real Madrid.
100 mil. euro + 50 mil. te kushtezuara me bonuse te ndryshme.Jo rrafsh 100 milion euro, 83 milion funta eshte mbyll marrveshja.
100 mil. euro + 50 mil. te kushtezuara me bonuse te ndryshme.
Nje nder bonuset eshte,nese Real M. e fiton Championsin deri sa te jete Hazard Real i paguan Chealse 10 mil euro,nese Hazard i shenon mbi 20 gola ne La Liga Real i paguan Chealse 5 mil...etj.
Per Hazard nuk jane asgje 150 mil.,i kthen mbrenda sezonit.Po ke te drejt, jan perfshi edhe bonuset, nuk do e ket problem, se tek Reali, suksesi eshte i garantuar, na mbetet te shpresojm edhe Mbapen![]()