• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Real Madrid C.F. ⚪️⚪️

Ktu tema e Real Madrid, dhe diskutohet per Barcelona VS Bayern Munchen ?

Ti thuaj shyqyr qe behet naj postim te tuk se ka mbet nenforumi i sportit ne vdekje klinike.

Futbolli nuk do te ishte kaq i bukur pa rivalitetin Barca - Real. Ku eshte njera eshte edhe tjetra. Leri anetaret te komentojne lirshem se per futboll po flasim.

Ti thuaj shyqyr qe behet naj postim te tuk se ka mbet nenforumi i sportit ne vdekje klinike.

Futbolli nuk do te ishte kaq i bukur pa rivalitetin Barca - Real. Ku eshte njera eshte edhe tjetra. Leri anetaret te komentojne lirshem se per futboll po flasim.
Rex, e thash ne forme batute dhe vazhdim diskutimi.

Te ishte per ndryshe e kisha fshi postimin ?

Gjths Bayern fiton diku te 2-0, 3-1, apo dicka ne shume kunder Barcelones lol

• Like
Reactions: Rex
Do i varrosim edhe keta, dhe tjeret pas tyre, pa ceremoni. ; )
Cdo kush qe ik nga kjo bote,meriton te varroset me ceremoni....eshte nderi i fundit qe i behet.

O @Rex,bookmaikerat Nuk Jane Duke ju besuar.Ju llogarisin autsajder per ta marr Championsin.
Sipas tyre,favorit City me 3.50,mandej Bayerni me 3.80...ju kuotoheni me 8.00.

Mendoj qe gjysmefinalja City-Bayern do ta jep fituesin e Championsit kete vit.

Cdo kush qe ik nga kjo bote,meriton te varroset me ceremoni....eshte nderi i fundit qe i behet.

O @Rex,bookmaikerat Nuk Jane Duke ju besuar.Ju llogarisin autsajder per ta marr Championsin.

Une si kam par kuotat , por u be gati 10 vjet pa shku trofeu ne gjermani , kshu qe shoh bayern me shume favorit , eshte me bukur te shperndahet trofeu jo sic ndodhi me realin , por kam friken e dominimit nga ekipet angleze ne dekaden qe sapo ka hyre ! ?

Ai City vit per vit favorit duket e pastaj i rreshket kemba.
Barcelona nuk shihet si favorit se kete vit kane edhe goxha probleme jashte fushe me presidentin qe duan ta largojne, ndaj e leshun dhe La Liga.
Gjithsesi ne ndeshje teke une e kam te veshtire te shoh ekip tjeter favorit kundra Barces, Messi i sposton ndjeshem ekuilibrat.

Te qenurit autsajder e ka edhe anen pozitive sepse te liron nga presioni i tepruar. Kjo edhe i duhej barcelones ne fakt sepse pikerisht nga presioni i madh erdhen ato gabimet me Romen dhe me Liverpool.

E vertete qe barcelona ka shume probleme te brendshme koheve te fundit. Bayern eshte arre e forte per secilin ekip.

Une si kam par kuotat , por u be gati 10 vjet pa shku trofeu ne gjermani , kshu qe shoh bayern me shume favorit , eshte me bukur te shperndahet trofeu jo sic ndodhi me realin , por kam friken e dominimit nga ekipet angleze ne dekaden qe sapo ka hyre ! ?
Kuotat Nuk tregojne edhe aq,vleresohet forma momentale dhe rrethanat e castit...por ne kete vit luhet ndryshe,ne forme turniri me nje ndeshje ne terren neutral,Pa dhe ka shume paqartesi.

Nga

Nga te gjithe imponohet City,eshte ekip i perfunduar,i ndertuar.

Cka eshte problemi me ty,ke pagjumesi ?! Hehe

Nuk e di per ju por une nuk po e ndjek dot futbollin pa spektatoret ne stadium!

Me duket sikur po bejne stervitje skuadra A me B.

🇮🇹 1 Serie A me Milanin në vitin 2004
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 1 Premier League me Chelsea në vitin 2010
🇫🇷 1 Ligue 1 me PSG në vitin 2013
🇩🇪 1 Bundesliga me Bayern Monaco në vitin 2017
🇪🇸 1 Liga me Real Madrid në vitin 2022

Me fitoren e kampionatin Spanjoll La liga, Carlo Ancelotti është bërë i pari trajner në botë që ka fituar kampionatet në 5 liga të ndryshme, në 5 ligat më të mira në Europë dhe Botë.
Carlo Mbreti i trajnerëve👑👏👏👏

3FD840E7-1312-45FD-A403-1CC290038E53.jpeg

Sot eshte duke qe dhe Harry Kane eshte shume afer Realit. Nese e blejne vertete per mendimin tim do jete zhgenjim.

Sot eshte duke qe dhe Harry Kane eshte shume afer Realit. Nese e blejne vertete per mendimin tim do jete zhgenjim.

Realit ne fillim sarriti te merrte Lewandowskin nga Bayerni, pastaj Mbapen, pastaj Halandin, i dyhet nje pyke, dhe me mire se Kejn, qe ka te njejtin stil loje si Banzema.

Jo po te marre Oligarkun Mane nga Bayern,..:p

Realit ne fillim sarriti te merrte Lewandowskin nga Bayerni, pastaj Mbapen, pastaj Halandin, i dyhet nje pyke, dhe me mire se Kejn, qe ka te njejtin stil loje si Banzema.

Jo po te marre Oligarkun Mane nga Bayern,..:p
Kete vit do kete levizje sulmuesisht se shume klube kerkojne por ka pak ne qarkullim. Psg, Man Utd, Real, Bayern Arsenal jane duke kerku qendersulmues. Ishalla po e kap nai 80 mln edhe Juvja me Vlahovicin.

Kete vit do kete levizje sulmuesisht se shume klube kerkojne por ka pak ne qarkullim. Psg, Man Utd, Real, Bayern Arsenal jane duke kerku qendersulmues. Ishalla po e kap nai 80 mln edhe Juvja me Vlahovicin.

Po lexoja qe Manchester united dhe Arsenal, jane me te mundshmit.

Bayerni duket me i terhequr.

Ndoshta po hoqi qafe Manene dhe nje nga Sane Gnabry, edhe mud te kap Vllahovicin.

Po lexoja qe mund te kerkoje edhe Zakarine nga Juvja

Back