E mire Pjer si te thush tiune dyshoj per noi spekullim ne burse, (e justifikueshme kjo) nepermjet donacioneve nga tifozet dhe arabet, bursa e dubellson donacionit,
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E mire Pjer si te thush tiune dyshoj per noi spekullim ne burse, (e justifikueshme kjo) nepermjet donacioneve nga tifozet dhe arabet, bursa e dubellson donacionit,
makroekonomia eshte fusha ime biri im, nuk vijne 1 miliard vetem nga reklamat,E mire Pjer si te thush ti
Sjam biri yt Pjer.makroekonomia eshte fusha ime biri im, nuk vijne 1 miliard vetem nga reklamat,
mos u komplekso, nuk fola nga ana biollogjike, por nga mosha, kshu thuhet ne kesi rastesh,Sjam biri yt Pjer.
per çfar, se nuk e kuptoj,o Pjer pse ja ban qefin vetes kot?
Ktu ska moshe jena gjithe barabarte.mos u komplekso, nuk fola nga ana biollogjike, por nga mosha, kshu thuhet ne kesi rastesh,
per çfar, se nuk e kuptoj,
kush tha qe marr vesh nga te gjitha , kur nje gje nuk e kuptoj, une pyes gjithmon qe ta mesoj, nuk kam komplekse,Ktu ska moshe jena gjithe barabarte.
Qe merr vesh nga gjitha gjerat sic ne ket rast makroekonomia.
Kam vene re qe krenohesh qe ke dhene sygjerime shokve te tu politikane e nese u ke dhan kshilla dhe per ekonomine je per burg Pjer se ti i paske msu si me vjedhkush tha qe marr vesh nga te gjitha , kur nje gje nuk e kuptoj, une pyes gjithmon qe ta mesoj, nuk kam komplekse,
sa per makroekonomine, e njoh shume me mire se kushdo, dhe kam dhone prova,
nuk eshte faji im qe ti nuk i njeh,
per gjenerimin e parave une kam fol ketu e 20 vjet e kusur vite,Ndoshta merr vesh por ne ket rast po tregohesh amator qe i beson verberisht gjykimit tend pa dit si qysh tek jane gjeneru 1miliard euro
Nuk ju del njeri para ktyre do i bëjnë 20 kupa kampionesh.@shoku_tanku si nuk me degjove njehere.
Jane mire fare , u cane duke bo 1- sh dysha me pjese.Nuk ju del njeri para ktyre do i bëjnë 20 kupa kampionesh.
Nuk kisha ku ta luja live se do ja fusja i pesmileksh që e kthe kur ishte 2 me 1.Jane mire fare , u cane duke bo 1- sh dysha me pjese.
Po me City kujt ja priste mendja .Nuk kisha ku ta luja live se do ja fusja i pesmileksh që e kthe kur ishte 2 me 1.
Reali ësht reali i shkel me këmb të gjitha.Po me City kujt ja priste mendja .