Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Real Madrid C.F. ⚪️⚪️

Ktu ska moshe jena gjithe barabarte.
Qe merr vesh nga gjitha gjerat sic ne ket rast makroekonomia.
kush tha qe marr vesh nga te gjitha , kur nje gje nuk e kuptoj, une pyes gjithmon qe ta mesoj, nuk kam komplekse,
sa per makroekonomine, e njoh shume me mire se kushdo, dhe kam dhone prova,
nuk eshte faji im qe ti nuk i njeh,

kush tha qe marr vesh nga te gjitha , kur nje gje nuk e kuptoj, une pyes gjithmon qe ta mesoj, nuk kam komplekse,
sa per makroekonomine, e njoh shume me mire se kushdo, dhe kam dhone prova,
nuk eshte faji im qe ti nuk i njeh,
Kam vene re qe krenohesh qe ke dhene sygjerime shokve te tu politikane e nese u ke dhan kshilla dhe per ekonomine je per burg Pjer se ti i paske msu si me vjedh 😝 (shaka)

Ndoshta merr vesh por ne ket rast po tregohesh amator qe i beson verberisht gjykimit tend pa dit si qysh tek jane gjeneru 1miliard euro

Ndoshta merr vesh por ne ket rast po tregohesh amator qe i beson verberisht gjykimit tend pa dit si qysh tek jane gjeneru 1miliard euro
per gjenerimin e parave une kam fol ketu e 20 vjet e kusur vite,
a i ke lexuar Letrat drejtuar autoriteteve financiare shqiptare, te cilat jane botuar tek "Vizione te qarta"

“Do të tregoj çfarë po bëje në Palm Beach”, Mbape kërcënohet nga një reper: Me kë e ke marrë virusin

Shkruar nga Pamfleti
“Do të tregoj çfarë po bëje në Palm

Në luftën e fjalëve dhe kërcënimeve ligjore midis Kilian Mbape dhe presidentit të PSG-së, Naser Al-Khelaifi, shfaqet dikush papritur. Ai është një reper dhe diskograf francez shumë i njohur me origjinë senegaleze, njihet me emrin “Booba”, që është emri i tij artistik, ndërsa emri i vërtetë është Eli Jafa.

Çfarë bëri ai? Ai bëri një paralajmërim shumë të qartë në rrjetet sociale drejtuar futbollistit të Realit të Madridit i cili u largua keq, shumë keq nga klubi parisien: “Do të tregoj çfarë po bëje në Palm Beach, si dhe me kë e ke marrë virusin”.

Një frazë që nuk është aspak e rastësishme dhe që i referohet gjendjes shëndetësore dhe humbjes drastike në peshë të lojtarit, i cili deri më tani ka qenë jashtë skuadrës së Realit në Kupën e Botës për Klube pasi u shtrua në spital për gastroenterit akut.

Shpërthimi i “Booba” (dhe nuk është i vetmi kundër Kilian) është një tjetër kulm tensioni klub-lojtar, një telenovelë me shumë përplasje. E fundit në rend kronologjik është ankesa për ngacmim moral me të cilën Mbape e ka futur përsëri PSG-në në lojë, tashmë të paditur për kompensim milionësh që nuk është marrë sipas kontratës.

Tani artisti që jeton në Miami e ka “këshilluar fuqimisht” sulmuesin të heqë dorë, të ulë stekën e tij dhe të lërë mënjanë kokëfortësinë e tij ndaj drejtuesit të lartë. Përndryshe, nënkupton ai, do të humbasë durimin dhe do të tregojë gjithçka.

Back