Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Real Madrid C.F. ⚪️⚪️

Përgjigje e: Real Madrid C.F.

Real Madridi nuk di te ndalet, e mundi edhe Villarealin me rezultat 4 me 2, super Gareth Bale shenoji golin e pare, pastaj beri nje super asist dhe Benzema shenoj golin e dyt, golin e 3 e shenoj JESE, nje gol shume te bukur dhe ne fund duke mbyllur gjithqka Benzema prap siq di me se miri shenoj per 4 me 2.

Pasi Atletiko Madridi humbi nga Almeria, Real Madridi eshte e para me pike te njejt sa ka edhe Atletiko Madrid.

HALA MADRID.

Gezohu lum deri neser hahhahhahaha se opet bini poshte

Po me pike do te beheni baraz, pasta hiq mos mendo se Sevilla eshte e fort plus eshte ne vendin e vet. Une mendoj qe do te deklasoheni.

ahahhahaa eforte eshte ponuk o Barcelone te forta din te tregohen te gjitha nganjehere por opet Real Barca el clasico vendos titullin

Ndeshje e bukur për sy.Real ka marr ritmin dhe mir qëndron në fushë gjatë gjithë ndeshjes...njëri nga konkurrentët (Aletico) ka filluar ta humb hapin,ndërsa neser me nje referim korrekt edhe Barcelona mundë të mos fitoj.
Më e mira që është duke i ndodhur Realit është JESE - mundë të bëhet lojtar kyç në të arrdhmën e afërtë.

355611_heroa.jpg

Prap Real Madridi fitoj kunder Atletiko Madridit me rezultat 2 me 0, 3 me 0 kishte fituar si vendas dhe tani 2 gola si musafir, me rezultat te pergjithshem 5 me 0.

Dy golat i shenoj nga pika e bardh Cristiano Ronaldo (lojtari me i kompletuar ne historin e futbollit)

Tani ne finale e presim sigurisht Barcen.

Cristiano Ronaldo (lojtari me i kompletuar ne historin e futbollit) Ha ha ha Plss mos bej humor te forumi sportit.

Tani ne finale e presim sigurisht Barcen.

Ha ha ha Plss mos bej humor te forumi sportit.

..ku ne finale sigurisht o zhdepeni dhunshem

Mos e ke dert se ne ligen e championeve do te takohemi me juve dhe do e sheh se cfare do te bej Cristiano Ronaldo ekipi tuaj qe po buzqesh qe 3 vite, para 3 viteve ishte shkret.

Ja leme kohes dhe vertetohet kjo fjal e imja.

Ne ligen e kampioneve e pame si dolem bashk per ate pune

Ne ligen e kampioneve e pame si dolem bashk per ate pune

Cfare e ke fjalen ne lig te championev, a ju rrahi Manchester City kur ishi 2 gola ne epersi dhe ne fund jav dha 3 gola.

Pastaj ne lig te championeve na keni mundur me penalti.

Kete vit e sheh se si do te luhet futbolli nga Real Madridi.

Ju ne gjermoni, e keni perdor nje strategji, dobsoje konkurentin, sundoje ligen, siq po ja merrni lojtaret e Dormundit dhe tash po shihet Dortmundi se cfare ekipi eshte.

Cfare e ke fjalen ne lig te championev, a ju rrahi Manchester City kur ishi 2 gola ne epersi dhe ne fund jav dha 3 gola.

Pastaj ne lig te championeve na keni mundur me penalti.

Kete vit e sheh se si do te luhet futbolli nga Real Madridi.

Ju ne gjermoni, e keni perdor nje strategji, dobsoje konkurentin, sundoje ligen, siq po ja merrni lojtaret e Dormundit dhe tash po shihet Dortmundi se cfare ekipi eshte.

Bla bla bla kot tani, faktet flasin vete per Bayern. Une e di qe ti e ke te veshtire me e pranu kte realitet,po ske c`ben do mesohesh kam pershtypjen sepse per 10 vite minimumi do jete dominim bavarez ne arenen e futbollit.

Në cdo minute gol,prej 1 deri më 90 ! U kompletua tani në ndeshjen me Atletico M. - mungonte vetëm minuta e 7 ...
Bravo Cristiano,22 gola ne 90+
Hail.gif

Kjo me siguri ndodh për herë të parë në historinë e futbollit.
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

Se Real Madridi po korr fitore vazhdimisht dhe po eshte e pathyshme ne kohen e fundt, nuk e mohon askush, prap fitoj me rezultat 3 me 0 ndaj Getafes, si musafir, mos te harrojm ishte kjo Getafe qe i nxori pik Barcelones.

Pa dyshim ketu shkelqeu talenti Jese.

Prap Real Madridi fitoj 3 me 0 ndaj Elches dhe kryeson tabelen, duke e pasur parasysh Barcelona humbi me rezultat 3 me 1 nga Real Sociedad.

reali-u-b-euml-n-presion-rival-euml-ve_hd.jpg

Reali u bën presion rivalëve

Real Madridi ka marrë kreun e tabelës pas fitores prej 3-0 përballë Elches në Stantiago Bernabeu.
Vetëm një gol u shënua në fraksionin e parë. Asier Illarramendi ishte realizues (34’).

Gareth Bale mori një top nga Alonso për të shënuar një gol të bukur nga distanca (72’).

I inkuadruari në pjesën e dytë, Isco, shënoi pas asistimit të Karim Benzemas (81’).

Real Madridi është ngjitur në krye të tabelës me tri pikë më shumë se Barcelona dhe Atletico Madridi.

Ndeshjen e kësaj jave, Blaugranët e zhvillojnë kundër Real Sociedadit, ndërsa Rojiblancos luajnë ndaj Osasunas. /Telegrafi/

tmerr?! hahaha.
andej nga une quhet rivalitet.

dhe behuni gati per te kaluar ne vend te trete sonte.

Back