Beaute
V.I.P
Përgjigje e: Real Madrid C.F.
Tmerr nga rivalieti
ndryshe sdo e permendje ne çdo ndeshje qe fitoni.
Tmerr nga rivalieti
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Admiral, a je tu pa diqka, Osasuna po e mund Atleticon me rezultat 3 me 0
Ne jemi ne vend te pare 3 pike me shume Barcelona dhe Atletiko![]()

3 me 0 admiral lol minuta e 52
Admiral, kam prit qe te futesh ne forum, kur e pash Real Madridin, te cilen siq po e sheh eshte drejt nje rekordi te papare 2014, 14 ndeshje, 13 ndeshje fitore, vetem 1 barazim.
he se do shifem si do ndahi me ndonje Psg apo bajern ose Dortmund se ne ju presim ne Finale
po e shoh ndeshjen po e shoh. masaker.
si ishte ajo barcoleta? "reali humb gjithmone me ekipet gjermane."
hahaha.
He mo se do perdhuohi edhe juve si shpejt barem hiq me larg se te shtunen
Nuk do kaloni lehte me atleticon ne Vicente Kalderon te garantoj per kete ,ne super forme Benzema edhe Bale se mbrojtja nuk eshte kushedi se qka edhe Modriqin harrova me cek.///