Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !A ka kush qe ndale kete Atletikon e cmendur?
Ngushellime Lumi.
Po mos u merzit o burre.
Real Madridit i mungonin te gjithe lojtaret![]()
Kur knaqesh me nje humbje te nje ekipi , sigurishte qe e ke edhe urrejtjen te instaluar per kete ekip
Me thuaj cfare ka Real Madridi qe te dhuron knaqesi kur humb ?

mos u merzit Lum se dhe milani i hongri tre petlla![]()

Po t'ishim te dy lojtar o Lumo ty do t'kisha nxjerre cdo neshje me t'kuqe. Bie shpejt ne kurth .lol

Une per 2015 akoma se kom bo sefte. I ka kap kriza nacut edhe 3 mije lek u dhimsen calceto .lol

Si interist i vertete ke shkrujtSdi cte them por kur shof dhe Fernando Torresin qe eshte bo agresiv si ne fushe dhe ne sjellje them se dora e trajnerit dhe puna e tij per te krijuar nje mentalitet te tille eshte unike. Kush e mban mend Simeonen si lojtar e di se per ca po flas ,sikur i ka nxjerr nga hundet lojtaret qe ka n'ekip ,njeri me luftarak se tjetri.