Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po te merrja tarzanin tim me vete ta siguroj qe do beheshit 2 bebat e miDo knaqeshim vertet
Jo per gja po une u pershtatem krejta moshave,e zakonisht mthon qe jam me e pjekur per moshen qe jam
So do e ngjoja me qejf e do e shijoja kafen![]()
Ah kshu po,bahem si fmi harroj se jam e madhePo te merrja tarzanin tim me vete ta siguroj qe do beheshit 2 bebat e mi![]()
PfffDo knaqeshim vertet
Jo per gja po une u pershtatem krejta moshave,e zakonisht mthon qe jam me e pjekur per moshen qe jam
So do e ngjoja me qejf e do e shijoja kafen![]()
Ca ke mor
E vertetove ca mashtruse jeCa ke mor
Pse ca rrejtaE vertetove ca mashtruse je![]()
Qe pershtatesh me cdo lloj moshe, so e vertet.Pse ca rrejta
Ah kshu po,bahem si fmi harroj se jam e madhe
Edhe kjr shoh lodra me naj lokal,thot mami na flliqe pz se direkt shkoj si fmi![]()
Po tani, une flisja per Gjirin Persik, per luftrat, ti mthoje Teletabis e mflisje per kuklla. Ku o pershtatja ktu?Pz po![]()
Ik re se ti mvije nsikletPo tani, une flisja per Gjirin Persik, per luftrat, ti mthoje Teletabis e mflisje per kuklla. Ku o pershtatja ktu?![]()