Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Sa mendoni se do ju zgjasi takimi me anetaren/-in siper teje?

Me Bradalandin do na duheshin nga nje kuti secilit, por per fat qe mbaj te pakten 2 ne shpi perhere.
IMG_20260724_214810.jpg

Vallahi se di se me aq birra a do arrije te qendroje ulur me ne tavoline?🤣
Une nuk thash ne lufte moj, per qejf ulur, pastaj ato jane 33Cl e une e Bradalandi rrjeshtin e pare e kemi me eks, per fillim te mbare, pastaj fillojme e peshkojme ndonje tek-tuk.
Me @Mia@ se di ne fakt, se une kam rregull te mos takoj Forumiste, ndaj se di.

Une nuk thash ne lufte moj, per qejf ulur, pastaj ato jane 33Cl e une e Bradalandi rrjeshtin e pare e kemi me eks, per fillim te mbare, pastaj fillojme e peshkojme ndonje tek-tuk.
Si te dush Me pahir nuk te takoj jo.
Me @Rrelse do ulesha patjeter se ka dhe ditelindjen. Nuk do shkulesha pa henger nje cope torte. 😋

Une skam rregulla kshu qe hajde me mua 😅

Back