• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Samiti i ardhshëm i NATO-s në Shqipëri, Haradinaj: Kosova të veprojë menjëherë që aty të diskutohet kandidatura për anëtarësim

Llapi

V.I.P
Anëtar
Dec 22, 2011
Postime
27,803
Pikët
113
ramush-haradinaj.png

Samiti i ardhshëm i NATO-s në Shqipëri, Haradinaj: Kosova të veprojë menjëherë që aty të diskutohet kandidatura për anëtarësim​

09 korrik 2026| 12:43
Ish-kryetari i AAK-së,Ramush Haradinaj, ka kërkuar nga institucionet shtetërore që të veprojnë “menjëherë” që në Samitin e ardhshëm të NATO-s që mbahet në Shqipëri të jetë pjesë e diskutimeve për anëtarësim.

Haradinaj ka thënë se “me punë serioze” një gjë e tillë është e arritshme.

lg.php
“Kush nuk e mbështet këtë objektiv strategjik të Kosovës është ose shkurtpamës, ose nuk e kupton përgjegjësinë e postit që mban”, ka shkruar Haradinaj në “Facebook”.

Postimi i plotë:

Aleanca më e fuqishme politiko-ushtarake në botë, NATO, e cila e shpëtoi popullin tonë nga gjenocidi, mbajti samitin e radhës në Turqi.

Kosova duhet të veprojë menjëherë që në samitin e ardhshëm të NATO-s në Shqipëri të diskutohet kandidatura e saj për anëtarësim. Edhe pse koha është e shkurtër, me punë serioze ky synim është i arritshëm.

Kush nuk e mbështet këtë objektiv strategjik të Kosovës është ose shkurtpamës, ose nuk e kupton përgjegjësinë e postit që mban.

Ramush Haradinaj

Aleanca më e fuqishme politiko-ushtarake në botë, NATO, e cila e shpëtoi popullin tonë nga gjenocidi, mbajti samitin e radhës në Turqi.
Kosova duhet të veprojë menjëherë që në samitin e ardhshëm të NATO-s në Shqipëri të diskutohet kandidatura e saj për anëtarësim. Edhe pse koha është e shkurtër, me punë serioze ky synim është i arritshëm.
Kush nuk e mbështet këtë objektiv strategjik të Kosovës është ose shkurtpamës, ose nuk e kupton përgjegjësinë e postit që mban.

Back