Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Big like, ca bumje atomike, qe ta marrin vesh mire si shperndajne viruse neper bote kta plera lakuriqesh nate.Duhet ti shpallim lufte kines nuk ka rruge tjeter. Ky eshte sulmi me i madh qe i eshte bere nje perandorie ne historine e njerzimit. Nese eshte bere aksidentalisht apo me plan pak rendesi ka.
Ehhh pra, mos blini më mallra Made in China...nëse blen armiku forcohet e të hyp në qafë, ndoshta të skllavëron...me paratë që ia pagove me dorën tënde....Big like, ca bumje atomike, qe ta marrin vesh mire si shperndajne viruse neper bote kta plera lakuriqesh nate.
Minjt,buburecat, dhe lakuriqat jane ushqimOpo ti shuajn fare, keta nuk hyjn te njerzit, perderisa hane mije, bubureca dhe lakuriq nate skan lidhje me njerzimin. Aq me teper qe virusin e krijuan me paramendim.
Edhe njeriu ushqim esht po kjo s do të thotë t bëhemi kanibalMinjt,buburecat, dhe lakuriqat jane ushqim
Dikush i ha dikush nuk i ha
Edhe derrat. Ka qe i han ka qe si han
Pra cdo njeri i jepet mundesia te haj me qejc ose me zor
Ti mos u beEdhe njeriu ushqim esht po kjo s do të thotë t bëhemi kanibal
Ti mendon se nevoja i shtyu kinezët të Han lakuriqe e minj? OK.Ti mos u be
Dikush tjeter behet
Nuk te detyron kush, pervecse nevoja
Ti mendon se njerezit kane te njejten kulture, te njejten diet?Ti mendon se nevoja i shtyu kinezët të Han lakuriqe e minj? OK.
Un mendoj se Zoti ka zbrit një manual për njerëzimin cila esht e mira dhe cila esht e keqja për njeriun,në rast domosdoshmerie esht OK ajo që thua ti po në kushte normale mendoj se esht një nga gjërat më të shpifuraTi mendon se njerezit kane te njejten kulture, te njejten diet?
Nevoja i shtyn njerezit te bejne cdo gje qe eshte e mundur
Ndoshta lakuriqi i nates eshte shume i shijshem....
Atehere zoti juaj eshte kokrre budallait bashke me manualin e tij njerezorUn mendoj se Zoti ka zbrit një manual për njerëzimin cila esht e mira dhe cila esht e keqja për njeriun,në rast domosdoshmerie esht OK ajo që thua ti po në kushte normale mendoj se esht një nga gjërat më të shpifura
Zoti im dhe i juaji ai i cili krijoi qiejt dhe tokën. Po nejse s dua ta zgjas kte debat me shum. Ti ke bindjet tuaAtehere zoti juaj eshte kokrre budallait bashke me manualin e tij njerezor
Zoti i kinezeve e i kulturave te tjera kane zbritur manualet e vete per njerezimin
Ti lexo manualet e tua, ata te vete
Eshte nga gjerat me te shpifura te nderhysh te manualet e te tjereve
Edhe ata kane dieten e veteZoti im dhe i juaji ai i cili krijoi qiejt dhe tokën. Po nejse s dua ta zgjas kte debat me shum. Ti ke bindjet tua
Liria jote mbaron aty ku fillon liria tjetrit. Nëse dietat e tyre me cenojnë mua apo njerzit e tjerë në planet,ather masa urgjente për ta.Edhe ata kane dieten e vete
E mire ashtu bejeLiria jote mbaron aty ku fillon liria tjetrit. Nëse dietat e tyre me cenojnë mua apo njerzit e tjerë në planet,ather masa urgjente për ta.