Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

SHBA-Padi ndaj Kinës

E moret vesh lajmin e fundit? Kina mbyll kufijte me Europen dhe Ameriken dhe boten.
Bota duhet ta izoloje, sanksione totale boterore kunder kines. Shtet shkerdhate.

Last edited by a moderator:
Unentjem tja jape Arta Markut, pwr te hetuar Kinen,..

Pastaj te bejne vetingun ,e qinezeve te Amerikes,..

Kina, izoloi boten....me ligj. Askush nuk mund te hyje me ne kine. Fillon ne daten 28 mars.....good, nje rast perfekt per ti izoluar keta shkerdhata kineze njehere e pergjithmone. Politikanet e shteteve te medha duhet te reagojne menjehere, sanksione totale kunder kines.

mjesi bula.
Dihet pse kinezet myllen kufijte??????????????????
Tenkju

Duhet ti shpallim lufte kines nuk ka rruge tjeter. Ky eshte sulmi me i madh qe i eshte bere nje perandorie ne historine e njerzimit. Nese eshte bere aksidentalisht apo me plan pak rendesi ka.

Duhet ti shpallim lufte kines nuk ka rruge tjeter. Ky eshte sulmi me i madh qe i eshte bere nje perandorie ne historine e njerzimit. Nese eshte bere aksidentalisht apo me plan pak rendesi ka.
Big like, ca bumje atomike, qe ta marrin vesh mire si shperndajne viruse neper bote kta plera lakuriqesh nate.

Me duket se kemi nje trainer futbolli ne Kine,dhe sipas tij(e lexuar ne mediat skiptare).

Perse kinezet jane rraciste(pyetje IDIOTE e shtruar)?
Nuk jane rraciste,por jane pak te distancuar apo te kujdesshem me te ..........HUAJT(po ta riSHIKOSH,HISTORINE e KINES e kupton,per disa MBASE-shenimi IM).
FAZITI....kinezet e morren VENDIMIN qe apo................mos tja u lene KOPILIN,per here te dyte,tek pragu i KULLAVE te TYRE.
VENDIMI mund te ZGJASI edhe me..............KOHE te PAkufizuar.
Danke....tashi do bojme i xhiro,ne inshallah sna thote jermani...HALT apo dokumentat.
TSCHYSS.

Big like, ca bumje atomike, qe ta marrin vesh mire si shperndajne viruse neper bote kta plera lakuriqesh nate.
Ehhh pra, mos blini më mallra Made in China...nëse blen armiku forcohet e të hyp në qafë, ndoshta të skllavëron...me paratë që ia pagove me dorën tënde....

Opo ti shuajn fare, keta nuk hyjn te njerzit, perderisa hane mije, bubureca dhe lakuriq nate skan lidhje me njerzimin. Aq me teper qe virusin e krijuan me paramendim.
Minjt,buburecat, dhe lakuriqat jane ushqim

Dikush i ha dikush nuk i ha

Edhe derrat. Ka qe i han ka qe si han
Pra cdo njeri i jepet mundesia te haj me qejc ose me zor

Minjt,buburecat, dhe lakuriqat jane ushqim

Dikush i ha dikush nuk i ha

Edhe derrat. Ka qe i han ka qe si han
Pra cdo njeri i jepet mundesia te haj me qejc ose me zor
Edhe njeriu ushqim esht po kjo s do të thotë t bëhemi kanibal

Ti mendon se nevoja i shtyu kinezët të Han lakuriqe e minj? OK.
Ti mendon se njerezit kane te njejten kulture, te njejten diet?

Nevoja i shtyn njerezit te bejne cdo gje qe eshte e mundur

Ndoshta lakuriqi i nates eshte shume i shijshem....

Ti mendon se njerezit kane te njejten kulture, te njejten diet?

Nevoja i shtyn njerezit te bejne cdo gje qe eshte e mundur

Ndoshta lakuriqi i nates eshte shume i shijshem....
Un mendoj se Zoti ka zbrit një manual për njerëzimin cila esht e mira dhe cila esht e keqja për njeriun,në rast domosdoshmerie esht OK ajo që thua ti po në kushte normale mendoj se esht një nga gjërat më të shpifura

Un mendoj se Zoti ka zbrit një manual për njerëzimin cila esht e mira dhe cila esht e keqja për njeriun,në rast domosdoshmerie esht OK ajo që thua ti po në kushte normale mendoj se esht një nga gjërat më të shpifura
Atehere zoti juaj eshte kokrre budallait bashke me manualin e tij njerezor

Zoti i kinezeve e i kulturave te tjera kane zbritur manualet e vete per njerezimin

Ti lexo manualet e tua, ata te vete
Eshte nga gjerat me te shpifura te nderhysh te manualet e te tjereve

Atehere zoti juaj eshte kokrre budallait bashke me manualin e tij njerezor

Zoti i kinezeve e i kulturave te tjera kane zbritur manualet e vete per njerezimin

Ti lexo manualet e tua, ata te vete
Eshte nga gjerat me te shpifura te nderhysh te manualet e te tjereve
Zoti im dhe i juaji ai i cili krijoi qiejt dhe tokën. Po nejse s dua ta zgjas kte debat me shum. Ti ke bindjet tua

Back