Markus
V.I.P
- Anëtar
- Nov 9, 2024
- Postime
- 5,668
- Pikët
- 113
Auron Tare: Shpella e Ciklopit në Himarë, filmi “Odisea” i Nolan dhe lavazhi i makinave! Pavarësisht “Këno”-ve…
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Moj ai kishte ba helenen korbe te zez o nje lagje ne burrel komia tullabe i thojne krejt si kjo helena e nolan-it janThuhet se mënyra më e lehtë për të zhdukur një komb është t’ia fshish të kaluarën.
Është koha të ndërgjegjësohemi!
Dhe Aqileun e bënë korb të zi në një serial. Atë punë kanë ata. Por çfra bëjmë ne? Për këtë flet tema.Moj ai kishte ba helenen korbe te zez o nje lagje ne burrel komia tullabe i thojne krejt si kjo helena e nolan-it jan
Un pervete si shof sja jap as lajkun ne internet as lekun ne kinemaDhe Aqileun e bënë korb të zi në një serial. Atë punë kanë ata. Por çfra bëjmë ne? Për këtë flet tema.
Deri sa bota i “njeh” si “grek” dhe grekët krenohen me ta, bëjnë mirë që i korbosinUn pervete si shof sja jap as lajkun ne internet as lekun ne kinema
U dukte helena si skrapi ke portokalliaDeri sa bota i “njeh” si “grek” dhe grekët krenohen me ta, bëjnë mirë që i korbosin![]()
E po tani gjënë e vjedhur ta nxjerrin hundëshU dukte helena si skrapi ke portokallia
Skrapi ishte i zgjuar Helena nuk ma do mendja.U dukte helena si skrapi ke portokallia
Të ishte e zgjuar, ndahej nga burri i merrte shtëpinë agait të memnonit dhe nuk shkatërronte shtëpinë e PariditSkrapi ishte i zgjuar Helena nuk ma do mendja.![]()
I'a vlen t'a degjosh (sigurte)!A ja vlen ta shikosh?