Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mire e bejne, se po abuzohet boll. Isha i dite tek nje dyqan Vodafone. Nje çifti qe kishin ardhur nga Gjermania,ia theu me 85.Do hamë me lug floriri!
Nuk duhet, dhe nuk ka të drejtë ta bëj konvertimin aq ultëMire e bejne, se po abuzohet boll. Isha i dite tek nje dyqan Vodafone. Nje çifti qe kishin ardhur nga Gjermania,ia theu me 85.
Po deshe me shtrenjte tha,shko thyej vet.Nuk duhet, dhe nuk ka të drejtë ta bëj konvertimin aq ultë
Duhet ti tërhiqte në €, e të shkonte tek pikat e konvertimit ose tek bankat private.
Abuzojnë sepse gjejnë
Si tha ajo debiljaDo hamë me lug floriri!
Shoqja Lenka ishte financiereSi tha ajo debilja
Aaaa eshte inflacion, inflacion ka gjithe bota
E se atje të knaqnin në fakt,me 93 euro,ta bëjn 1 me 1 të paktën.Nuk duhet, dhe nuk ka të drejtë ta bëj konvertimin aq ultë
Duhet ti tërhiqte në €, e të shkonte tek pikat e konvertimit ose tek bankat private.
Abuzojnë sepse gjejnë
Paraja jashtë sistemit që vjen me thasë duke blerë prona, dhe paratë e bosëve të trafikut.E se atje të knaqnin në fakt,me 93 euro,ta bëjn 1 me 1 të paktën.
po mua qe ma theu me 84 ti thyja xhamat ?Mire e bejne, se po abuzohet boll. Isha i dite tek nje dyqan Vodafone. Nje çifti qe kishin ardhur nga Gjermania,ia theu me 85.
biri im, mos perhap panik dhe lajme koti, se nuk eshte serioze kjo pune, plaku i ka dhone udhezimet me kohe, shum vite perpara,