Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E sheh mi sa te mejr imiUeeee ma bone zemren mal![]()
Hahahhahaha ueee i kahit je ti?E sheh mi sa te mejr imi. Zemren mal ene ate me lule
![]()
Kemi Hauk shkupjan rri ne gjermani.E ke beqar cun per shpi.Edhe pse jam Shkupjane e konfirmoj![]()
Un jom pi ni katundi i gv miHahahhahaha ueee i kahit je ti?
Ueee po ti koke i joni mor un mendova se veq je te perkesh dialektin tetovarUn jom pi ni katundi i gv mi![]()
Jaja kjo çish ka menduuu... xhi folish mi tejUeee po ti koke i joni mor un mendova se veq je te perkesh dialektin tetovar
HAHAH jo i nderum spom duhet n'GjermaniKemi Hauk shkupjan rri ne gjermani.E ke beqar cun per shpi.
Epo meniher mendja per keq um shkoj jam pesimisteJaja kjo çish ka menduuu... xhi folish mi tej![]()
Lere ate histori te vjeter ... pesimizmin.... kape këtë histori të re jete.... optimizminEpo meniher mendja per keq um shkoj jam pesimiste
Tu fol me ty ktu qysh pe shof pasna me u bo optimiste aaa?Lere ate histori te vjeter ... pesimizmin.... kape këtë histori të re jete.... optimizmin![]()
Ihaa... ma shume se kaq ... mega optimiste ,Tu fol me ty ktu qysh pe shof pasna me u bo optimiste aaa?
Feeling lucky to joinIhaa... ma shume se kaq ... mega optimiste ,. Ky forum eshte nje hapsirë , vend ku frekuentojë njerëz nga gjitha viset shqipëtare dhe janë të mrekullueshet dhe të edukuar
![]()
une nuk jam nga maqedonia por jam nje ze i forte ne mbeshtetje te tyre.Jam Shqiptare e Maqedonis veq dashta kot me kqyr kush tjeter osht prej Maqedonis
Po pergaditen per ramazanune nuk jam nga maqedonia por jam nje ze i forte ne mbeshtetje te tyre.
@PuffetiNa @Ajana87 lajmerohuni![]()
E kan kapur kuranin praprandaj nuk ndihen fare ato![]()
here i amA ka Shqiptar t'Maqedonis ktu?