• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Shuhet pediatri i njohur Dr. Edi Tushe

U be me te vertete i bezdisshem forumi. Na e hoqet nga qejfi fare lately. Edhe ne vaki vini e beni gerr verr bashke me @Pjer Thomas. Doni me dit kuptimin e fjaleve. E kush? Ju! Ju qe s’i keni cu ndonjehere bebet e femijet ne doktor, ua keni lene grave te merren me ate pune. Se po t’i kishit cu njehere te vetme do e dinit ate fjale.
E ndryshova titullin! U knaqet? Flini te qete tani!!
Qyqja më raftë pika🤣e para, kur të thush ti rrush unë kom hongër i kosh
E dyta...motra ime ka punu me të ndjerin plus italishten ( anej nga vjen fjala neonatolog) e di si shqipen.
E treta kom bo dy kakaoja dhe kam në sallë të lindjes
Dhe si përfundim mos n'çaj drrasat shumë se të dua nji block t'vij menja vërdallë 😂😂😂😍

Ja ju si dhaskale na e mesoni neve, a eshte 50 me 50, a 90 me 10 a 100% me 0%. 🐺🦊
Ashtu e shkruajte ti. Duhej ta shkruaje me djalin qe kishte me gruan e pare, dhe jo me djalin e gruas se pare. Te le te kuptosh qe e kishte sjell ajo nga nje martese tjeter. 😁
Pastaj ky baba s’foli me djalin per 22 vjet?! Se konceptoj dot te mos u flas femijeve perdite, jo me kaq vite. Ndrroi grua dhe harroi dhe femijen?! wow!

U be me te vertete i bezdisshem forumi. Na e hoqet nga qejfi fare lately. Edhe ne vaki vini e beni gerr verr bashke me @Pjer Thomas. Doni me dit kuptimin e fjaleve. E kush? Ju! Ju qe s’i keni cu ndonjehere bebet e femijet ne doktor, ua keni lene grave te merren me ate pune. Se po t’i kishit cu njehere te vetme do e dinit ate fjale.
E ndryshova titullin! U knaqet? Flini te qete tani!!
Ti ishe shume ne rregull me ate term po ku marrin vesh keta. Neonatolog merret kryesisht me te sapo lindurit dhe ata qe jane ne kujdes intensiv ne spital. Nuk eshte pediater i zakonshem.

Last edited:
Back