YOKO
V.I.P
Thuaj qe e ke vetem 32 GB krahasuar me timennuk e di e dashur se pse jam dobet me emrat, siç duket memori kart ne mendje eshte plot,
2 TB.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Thuaj qe e ke vetem 32 GB krahasuar me timennuk e di e dashur se pse jam dobet me emrat, siç duket memori kart ne mendje eshte plot,
Ke shume te drejte, por shih c’thote. Nuk mban mend emrin e pediatrit me fame boterore ku eshte vizituar se paku 10 vite rresht.Mos e ktheni temen ne gallate![]()
72 dhe nderroi jete papritur si pasoje e nje infarkti.
tirana ne vitet 70 e dashur, ka pas nje pediater me nam, e merrte ne interviste gjithmon ai Flamur Topi tek emisioni Shendeti,Thuaj qe e ke vetem 32 GB krahasuar me timen
2 TB.![]()
Tashi...NUK e kom une fajin,qe ai bo libra.Ke shume te drejte, por shih c’thote. Nuk mban mend emrin e pediatrit me fame boterore ku eshte vizituar se paku 10 vite rresht.![]()
Hamdiu?tirana ne vitet 70 e dashur, ka pas nje pediater me nam, e merrte ne interviste gjithmon ai Flamur Topi tek emisioni Shendeti,
ç'thua moj e uruar ky emer duket si emer brigadieri ne kooperative, me duket se atij i fillonte me P , ndoshta Perikli, nuk e mbaj mend,Hamdiu?![]()
Oh Polikron Cela.ç'thua moj e uruar ky emer duket si emer brigadieri ne kooperative, me duket se atij i fillonte me P , ndoshta Perikli, nuk e mbaj mend,
Trego me shume respekt per ish-pediatrin e mirenjohur shqiptar, Hamdi Sulçebe!ç'thua moj e uruar ky emer duket si emer brigadieri ne kooperative, me duket se atij i fillonte me P , ndoshta Perikli, nuk e mbaj mend,
jes jes jes e dashur, dr; PolikroniOh Polikron Cela.
uuu, skuuuzmii, dr; Sulçebegun e njof, i harrova emrinTrego me shume respekt per ish-pediatrin e mirenjohur shqiptar, Hamdi Sulçebe!

ç'thua moj e uruar ky emer duket si emer brigadieri ne kooperative, me duket se atij i fillonte me P , ndoshta Perikli, nuk e mbaj mend,
nje nga pediatret me te mire ne Ballkan, per te mos thene ne Europe,Polikron Çela?
Rafmet i paste shpirti, ai mka shpetu jeten.
Ishte mbesa e Hakiut, jo vajza. Inxhiniere tek Migjeni. Martese me mbleseri, qe spati kurre dashuri dhe mirekuptim, aq me teper ne ato rrethana qe doktorin e degdisen ne ate fshat te larget dhe familjen e lane ketu. Vinte nje here ne tre muaj t’i shihte.