Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me fjale ja ben mendjen çorap,o shokShumë meshkuj besojnë se tërheqja krijohet me fjalë.
Në të vërtetë, ajo ndërtohet nga mënyra jote e jetesës: nga zakonet që kultivon, ambicia që ndjek, vetëbesimi që rrezaton dhe standardet që i vendos vetes.
Opo lere...Shumë meshkuj besojnë se tërheqja krijohet me fjalë.
Në të vërtetë, ajo ndërtohet nga mënyra jote e jetesës: nga zakonet që kultivon, ambicia që ndjek, vetëbesimi që rrezaton dhe standardet që i vendos vetes.
e drejte!Shume meshkuj besojne se terheqja krijohet me para. Kta meshkuj jane ata qe jane cop cop dhe s'kane ç'te ofrojne tjeter.
Vertet mendon keshtu?!Vetbesimi eshte shume terheqese te nje mashkull. Kuptohet jo te tipit, “Une keshtu e une ashtu” .
Pse jo? Nuk po flas per ata qe mburren me fjale, por ata qe e shprehin me qendrim dhe veprime.Vertet mendon keshtu?!
Je bere kocobolis i madh, mer neper goje njerezit e ndercem dhe punetore qe e fitojne lekun me djersen e vetulles.e drejte!
Edhe @cool_shqype keshtu e besonte para se te ikte ne amerike.
Tani qe vajti atje e beson ndryshe.
Thone qe ka bere para te pa pare shejtani.
Thone qe ka bere me shume se Jozefina Topalli dhe Sali Berisha.
Vetem @Akrepi mund tia kaloj.
Ai Shejtan me Ramen Kryeminister po bene leke te pa pare.
Me duhet te ndryshoj taktik.Pse jo? Nuk po flas per ata qe mburren me fjale, por ata qe e shprehin me qendrim dhe veprime.
Qelos!Me duhet te ndryshoj taktik.
E dashka perdorur Taktika e @cool_shqype s.
Thone qe ai po behet shume i sukseshem.