• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si e humbi Audi pozicionin si lider i teknologjise ne segmentin e makinave luksoze?

Eeeeee këtu është muhabeti. Por a do me japi probleme land cruiser i vjetër? Nuk e dua per përdorim të përditshëm lol. Me duhet një kur shkoj për hiking in wilderness në Colorado apo Wyoming.
Dmth mos me leje në mes të rrugës andej ku nuk ka as valë telefoni. Otherwise you're dead lol. Per 300 miles nuk ka njeri të gjallë vërdallë.
1228FJ2_7600ec91-9230-4d4e-8608-a5ad00e42945.jpg

Propabilitet per te te lene ne rruge kane edhe ato dy modelet qe ti kishe qef.
Nuk eshte njesoj qe te jesh "i skllaveruar" per disa vite ne pagesat mujore ose te kesh nje makine psh FJ Cruiser (e perdorur) shum shume mire dhe me disa mijera te hedhura ne te pasi ne rrafshin motorrik dhe te kutise se trasmesionit nuk ka asnje problem e di une qe kane shkuar edhe 300 mije milje, nuk te vret shume.
Jam cik rebel i sistemit unë. Nuk blej kurrën e kurrës gjëra me kredi. E bëj si Edi Rama, leket fap fap fap te gjitha kur blej 😂
The banks can not fuck me up.

Back