• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si jeni ne te vertete ne jeten reale ?

Dhe cili eshte vizioni yt?
Një botë pa luftra, pa sundime, dhe me një barazi sociale apsolute nga të gjitha drejtimet.
Pra është komunizmi i vërtetë që asnjëherë nuk është realizuar nga asnjë vënd i botës deri më sot.😉

Një botë pa luftra, pa sundime, dhe me një barazi sociale apsolute nga të gjitha drejtimet.
Pra është komunizmi i vërtetë që asnjëherë nuk është realizuar nga asnjë vënd i botës deri më sot.😉

Ja te dashur forumiste, lideri i Shqiperise se Re ...

Me alergji nga dielli, me quka qe shumohen si baktere, i rrjepur vende vende (edhe skom dal tamom tamom n diell, imagjino..) I marum komplet dmth

Por shyqyr kalo 😁

Ja te dashur forumiste, lideri i Shqiperise se Re ...
Ty nuk do të pëlqente një botë me një barazi sociale shoku ONYX?

Apo të pëlqen më shumë kjo botë tani ku disa hajdutë që e quajnë veten miliarderë janë zotër të botës dhe të tjerët janë skllevërit e tyre?

Ty nuk do të pëlqente një botë me një barazi sociale shoku ONYX?

Apo të pëlqen më shumë kjo botë tani ku disa hajdutë që e quajnë veten miliarderë janë zotër të botës dhe të tjerët janë skllevërit e tyre?

Me pelqen, une jam ne bindje Social-Demokrat, edhe pse punoj me kapitaliste dhe kosnderoj veten kapitalist i rrepte hahaha.

Me pelqen, une jam ne bindje Social-Demokrat, edhe pse punoj me kapitaliste dhe kosnderoj veten kapitalist i rrepte hahaha.
Domethënë jeni hajdut miliarder që ju pëlqen të skllavëroni të tjerët, apo jeni një skllav që ju pëlqen të jeni robi i hajdutëve miliarder?

Domethënë jeni hajdut miliarder që ju pëlqen të skllavëroni të tjerët, apo jeni një skllav që ju pëlqen të jeni robi i hajdutëve miliarder?

Freno amigo, mos rreshqit ne konkludime pa nevoje...

Une jam social-demokrat dhe besoj ne keto vlera, pike! Por, me profesion jam ekonomist-tregtar dhe punoj ne nje shoqeri kapitaliste, dhe kjo nuk me ben detyrimisht mua skllavopronar apo skllav.

Freno amigo, mos rreshqit ne konkludime pa nevoje...

Une jam social-demokrat dhe besoj ne keto vlera, pike! Por, me profesion jam ekonomist-tregtar dhe punoj ne nje shoqeri kapitaliste, dhe kjo nuk me ben detyrimisht mua skllavopronar apo skllav.
E ke gabim shoku ONYX, në kapitalizëm ose je skllavopronar ose je skllav i skllavopronarëve, rrugë të mesme nuk ka!

Back