• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si mund te Shihni Big Brother VIP Albania Falas 24/7

Ma shpjego icik me mire mua o shoku .. kam iphone , cfare duhet te bej ekzaktesisht qe tme dalin kanalet e bigut ?
Pershendetje, mjafton te shkosh tek Webi -> https://bigbrothervipalbania.cc/ -> Nese nuk di te perdoresh vpn, ke 2 butona posht qe thon Twitch per kanalin 1 dhe Kanalin 2.

Shpesh her na e hedhin posht trasmetimin, kshu qe ndodh te mos jemi aktiv ndonjeher.

Nuk është mirë të talleni me ata që sjanë në këtë botë kushdo qofshin.

Sa mire ja ka bo atyre baxhellave.
Ngelen duke e shar ore e seconde, sje burre, sje burre, do te vesh fustan sa te dalesh jashte… Kam qesh me lot kur qante Rikja … femer qe rri kot aty , nuk mjafton kjo por ajo eshte sh xheloze.. xhelozija i ka verbuar shikimin.. femra koti!

Bravo Meriton! Ti ulje dhe pantallonat te shifte sa burre je 🤩

Sa mire ja ka bo atyre baxhellave.
Ngelen duke e shar ore e seconde, sje burre, sje burre, do te vesh fustan sa te dalesh jashte… Kam qesh me lot kur qante Rikja … femer qe rri kot aty , nuk mjafton kjo por ajo eshte sh xheloze.. xhelozija i ka verbuar shikimin.. femra koti!

Bravo Meriton! Ti ulje dhe pantallonat te shifte sa burre je 🤩

Po vdesim ti shohim bilen Meritonit.

Back