Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si Ndikojnë Femrat Në Trurin E Mashkullit

Përgjigje e: Si Ndikojnë Femrat Në Trurin E Mashkullit

S'ma pake kuptuar llafen Col. Po domosdo flasem nje cik me kode na shejtanet e vjeter. Se na vjen rende ti themi gjerat troc sic jane. U veme emra kafshesh ca gjymtyreve qe jane burim instiktesh kafsherore.

Nuk eshte nga ata qente qe mendon tine a i vrare. Eshte nga ata qente e tjere. Nuk mban nga keta qene qe lehen Shefqeti, se ka alergji nga qimet e qenit. Dhe ate qenin qe ka... na dac e ka. Po qene zinxhjiri ama. Qen qe ska pare drite dielli. E ka koken shejtani me te madh se nje qene stani.

Qe thua ti kaloi nje shejtane nga qyteti preme andej nga shtepia e Shefqetit, ne kohen qe ky po perkedhelte qenin. Se eshte dhe i dashur shejtani me qenin e tij. E perkedhel gjithmon. Sa kishte pare koken e qenit te shefqetit i keshte rene te fiket lumadhes. Ku keshte pare ndonje qene me koke aq te madhe ajo. E cuan ne spital masandaj qe e permenden. Nje muaj shejtania se merrte veten. I dellte ne enderr koka e qenit te Shefqetit.

ja keshtu qe thua tine, na dunet nje zinxhire i forte te lidhi qenin shejtani se na merroj dynjan.

Nuku e paskerkeshim ditur qe ju ne fshane tuaj mbakeni qener midis kembevet e biles edhe i perkedhelkerkeshit neper dritarka e kalldreme.......tani e kuptova pse pellemet e evleterve tuaj qnkerkeshin me qimka kaqurelato....
Kurse ne na fshane tene mbajme midis kemberve vetem belgxhikun, qe thua tinëëëë.

Po varet nese pyetja shtrohet vertikalisht apo horizontalisht ne radhe te pare, pastaj flasim per ndikime.

Mua si horizontale me duket ajo e shuar pyetje Kanine vellai.
Prandaj llafosa ashtu une. Se po te jeshte vertikale do jesha llafosur ndryshe une.

Mua si horizontale me duket ajo e shuar pyetje Kanine vellai.
Prandaj llafosa ashtu une. Se po te jeshte vertikale do jesha llafosur ndryshe une.

Nese shtrohet horizontalisht ateher e kemi keq punen.

Ndikojne shume vallahi se perderisa takon tjetren ne kafe qe ne 8 te mengjesit dhe e pyet cfare do marri, e tja kercet tjetra Uiski lali, po avash mi zjarrm se 8 e mjesit. Pergjigja eshte goditje ne tru per mashkullin.... Ku e di Uiski se eshte 8 e mgjesit....

Femra Islamike --> negativisht
Femra Kineze --> s'me plas fare
Femra Indiane --> trishtim
Femra Afrikane --> racizem
Femra Europiane --> indiference
Femra shqiptare --> olelele moj nene...turbullim rakie...tap te dy :D

......

Ka femra qe e degjenerojn (plakin) trurin e mashkullit!
Por, ka femra qe e rigjenerojn (rinojn) trurin e mashkullit, mvaret cilen e ke fat... !

-enderron-

kurgjo ne trurin, sa ndikojne ne portfole :D pastaj nga aty edhe truri mashkullit :D shume aktiv.

Tek mendoja sot! Per kafshet me te shpejta ne bote. 1) Gepardet 115km/h, 2)Fajkojt 386km/h, 3) Nje femer e inatosur ne Viber 3256 mesazhe/sec.

Po varet nese pyetja shtrohet vertikalisht apo horizontalisht ne radhe te pare, pastaj flasim per ndikime.
Si horizontalisht si vertikalisht në një pikë konvergon gjithmonë.

per ate duhet mbajtur parkuar :D vetem kur nuk ke nga ja mbane :D

Me kujtohet nje shprehje qe kam lexuar vite me pare, ne nje liber ne mos gaboj i Gorkit....
Ai here pas here e rrihte gruan dhe kete e bente jo se nuk e donte,por per hir te asaj fjales se urte:Люби жену как душу, тряси ее как грушу. Gruan duaje si shpirtin, por shkunde si dardhen.

Last edited:
Back