• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si reagoni kur ju ofendojnë?

Uran

.
Anëtar
Apr 19, 2016
Postime
24,453
Pikët
113
Kur dikush ju ofendon, si reagoni me veten tuaj? Zgjidhni ta kaloni me heshtje apo ia ktheni te njejten?

Varet kush! Sja lej mangut por gjithmone brenda tabllose serioze qe me karakterizon!

Ua kthej me të njëjtën mënyrë, por këto ndodhnin kur ishim të vegjël. Si i rritur nuk para ndodh të më fyejë dikush haptas në fytyrë. Njerëzit në realitet nuk janë aq ofendues dhe trima si në forume.

Këtu e bëjnë, se fshihen prapa ekranit. Dikur ua ktheja me të njëjtën gjuhë, por tani që është vënë opsioni i bllokimit , mjaftohem duke i hedhur në bllokt. Tani kam krijuar një profil serioz dhe nuk dua ta prish, duke sharë me gjuhën e rrugës.

Me qetsi dhe dashuri 😁

I fus ne ignore.

Petriti nuk ofendon asnje femer.
Edhe meshkujt, pervec se kur jam super i detyruar per tu pergjigjur, por eshte edhe form dashurie ndaj harbuetve, pasi harbuti pas perplasjes me mua do ti theras mendjes dhe do ndryshoi per mire. Keshtu kam konstatuar.

Back