Dhe kto nuset e xhaxhitThonë qe sy kane ato qe i kane heq nga gjiri nenes,dhe i kane kthyer prape.kam pas nje me lagje,te kepuste me sy![]()
Shum sy kan, smirushet
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dhe kto nuset e xhaxhitThonë qe sy kane ato qe i kane heq nga gjiri nenes,dhe i kane kthyer prape.kam pas nje me lagje,te kepuste me sy![]()
Ajo nusja xhaxhit tim, ca dreqin nuk boDhe kto nuset e xhaxhit
Shum sy kan, smirushet![]()
Hmmm shtrigat!Dhe kto nuset e xhaxhit
Shum sy kan, smirushet![]()
👁👁 dy kanë dhe ataKeta sy jeshilet
Kan shum sy.
Sy jeshil je ti juno?👁👁 dy kanë dhe ata
Sy jeshil je ti juno?
Shkenca, teknologjia ka perparuar.3 erëra funksionojne kur vjen puna tek syri keq dhe djalli vete: Sherebel qe digjet, Dafina qe digjet dhe era e hudhres.
Jo mi jo....Shkenca, teknologjia ka perparuar.
Kondom.
Lol

IolJo mi jo....
Me color
Nga Elbasani me origjin ti Juno?Një jeshil një blu
Sigurisht që ekziston. Ti je e prekur prej tij. Do të këndoj unë një nuskë dhe do ta qepësh në kanatjere. Po nuk do ta lash kanatjeren se nuk bën më efekt pastaj.A thua ekziston??
A u besoni ketyre gjerave ??
Falas do ia besh shërbimin?Sigurisht që ekziston. Ti je e prekur prej tij. Do të këndoj unë një nuskë dhe do ta qepësh në kanatjere. Po nuk do ta lash kanatjeren se nuk bën më efekt pastaj.
Epo e kam shoqe smund ti mar lekë.Falas do ia besh shërbimin?![]()
Nga Elbasani me origjin ti Juno?
Se anej lindin mutant![]()