Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E sigurte qe i mban te gjithe larg perfshi edhe syrin e keqSigurisht që ekziston. Ti je e prekur prej tij. Do të këndoj unë një nuskë dhe do ta qepësh në kanatjere. Po nuk do ta lash kanatjeren se nuk bën më efekt pastaj.
Mire se redhe ne clubMë ka rënë një si këputje pas drekës. Më duket se më morën sysh.
Mire se redhe ne club
Do nje pal tespije?
Faqja pare dy kate me poshteDesha një gjë tjetër po jo nga ti![]()
Pse syzet për çfar janë shpikur?Nuk ruhem , s'di si te ruhem ...gjithmone pas syrit te keq vjen nje sy i mire.
Tamam , por duhen Origjinale se ndryshe prape nuk i shpeton synit te keqPse syzet për çfar janë shpikur?![]()
Syri i keq nuk dallon në janë origjinale se mendjen e ka tjetër kundTamam , por duhen Origjinale se ndryshe prape nuk i shpeton synit te keq![]()
Ahh..e shikon qe sa te rrosh do mesosh ? Une e dija qe te kap po te pa syrin , nuk me kapka athereSyri i keq nuk dallon në janë origjinale se mendjen e ka tjetër kund![]()
Jo jo. Rri rehatAhh..e shikon qe sa te rrosh do mesosh ? Une e dija qe te kap po te pa syrin , nuk me kapka athere![]()
Rrofsh , ashtu do bejJo jo. Rri rehat![]()
Sa nuse t'ka xhaxhi?Dhe kto nuset e xhaxhit
Shum sy kan, smirushet![]()
Me u dukur me atraktivePse syzet për çfar janë shpikur?![]()