cool_shqype
cun per s'mari
Ka dy menyra
njo:
di:
njo:
di:
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !
Pse, të na këputë syri i keq?Me u dukur me atraktive![]()
nuskat Jane haram ne Islam. Nuskat bejne vetem nga magjistaret qe i genjejne njerzit sikuar jane Hoxhallar
keto Jane bestuni hudhra eshte ushqim po e mbajte me vete te qelbon era te keqe dhe asnjegje me shumeKa dy menyra
njo:
![]()
di:
![]()
Ashtu eshte por kur e man me vedi, qofte nji thalb, i man mushkajat larg per cdo rast.....keto Jane bestuni hudhra eshte ushqim po e mbajte me vete te qelbon era te keqe dhe asnjegje me shume
Kot i mbane keto jane bestyni te shpikura nga shejtanetNuk besoj por e kam nje ne makine. Ma ben dhurate. E mbaj per dekor. lolView attachment 259607
Si mbrohesh ti Zeid?nuskat Jane haram ne Islam. Nuskat bejne vetem nga magjistaret qe i genjejne njerzit sikuar jane Hoxhallar
Hoxhe eshte ai qe ka mbaruar Universitet Islamic ne vendet Islame, i licensuar dhe i aprovuar nga komuniteti musliman nè shqiperi ose Kosove
Shqiptaret nga Dardania kane dhe nje shprehje tjeter.Shqiptaret nga Dardania kane nje shprehje...
HIQJU=tina apo saj.
FIKS.
Me degjim Kurani recim kurani te qendrosh me abdest me permendjen e Allahut te MadheruarSi mbrohesh ti Zeid?
UNE....Shqiptaret nga Dardania kane dhe nje shprehje tjeter.
Mendja eshte gje e madhe
kush te pjyeti ty nga je?UNE....
NUK jam hoxhe as nga...
KOSOVO,
ose
ARABIA.
Nga...ALBANIA=HARROJE.
Qe thu tina.
Heren tjeter....kur citon,merr dhe pergjigjen.kush te pjyeti ty nga je?
dakort por nuk te pjyeti njeri nga je, ajo dihet qe je shqiptar dhe ska rendesi nga çkrahineHeren tjeter....kur citon,merr dhe pergjigjen.
Uluni ne shilte…kembekryq.Mire se redhe ne club
Do nje pal tespije?
Nauk Nauk , nuk mar ne syPse, të na këputë syri i keq?
Me i fsheh sytë pra.
Luc mos te kane bo magji ty..bota ka plot njerëz te keqinj,si dihetPër mijëra vite njerëzit i kanë besuar këto budalliqe.
Nuk ke se si. Je larg.Nauk Nauk , nuk mar ne sy![]()