Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si të ruhesh (mbrohesh) nga magjia dhe syri i keq (mësyshi)

Funeralet nuk jane ceremoni zie por....
festime te jetes dhe lamtumire.

Kshu thon ne Mexico.

Kur nuk i ecen robit mbarë, ca nuk beson.
Zoti thotë; ruhu të të ruaj më tha një musliman para ca kohësh, mirëpo nëse unë ruhem nuk kam nevojë për zotin. Ka pasur njerëz besimtar të devotshëm që janë ruajtur dhe kur vjen puna kanë pasur sëmundje nga më të ndryshmet.

Per ata qe besojne tek syri apo magjia 2 keshilla do te ishin:
1-Mos ekspozoni shume veten, familjen, te mirat qe keni. Jo gjithmone i shpeton Syrit te zilise.
2- Sigurisht lutjet specifike bejne te tyren. Si thenia Bismilah para se te hash, kur del nga shtepia, etj.

Nje saktesim: Me fjalen marshallah ruan tjetrin jo veten. Pra qe ti te mos e marresh mesysh dike tjeter thua mashallah.
Kripa nuk eshte se ndihmon shume. 😊
jo psh kur dikush thot nje fjal te mir psh sa te bukura i ke floket ... e nuk ben marshalla mos me te kap nai sy i keq e them vet madje madje dhe nje i plas syu keq cte bejmè mua personalisht me ze syu shum

jo psh kur dikush thot nje fjal te mir psh sa te bukura i ke floket ... e nuk ben marshalla mos me te kap nai sy i keq e them vet madje madje dhe nje i plas syu keq cte bejmè mua personalisht me ze syu shum
E kuptova tani. Mir ben 😊

Back