Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Se ben dot, nese s'ke lindur/rritur me 1 te tille...
Mundohu s'termundohu, sa te duash)
refuzoj te besoj qe kjo eshte e vertete! Nuk ka foshnje te lige!
Dmth krimineli lind, nuk behet?refuzoj te besoj qe kjo eshte e vertete! Nuk ka foshnje te lige!
Nuk permenda gje foshnje une... S'ka foshnje te lige ,por ka njerez te lige... ky eshte ndryshimi.
- Shpirt I lige eshte dicka me e thelle se sjellja.... Shpirt I lige eshte 1 karakter I zymte/zi, qe sado te rrethohet nga njerez te mire/pozitive prape se prape ngel po shpirtlige... mundohet me mish e thua qe dikush mos te eci pozitivisht. Ose mund te pretendojne gjer ne 1 fare mase..por pas 1 fare kohe rikthehen tek vetvetja/ligesia. Duhet te kesh shume kujdes nga k'to lloj njerezish![]()
....K'to lloj shpirterash.. nuk eshte e thene me domosdo qe jane kriminele. Kriminel mund edhe te te rastisi, pa e pasur ne plan...s'do te thote qe je shpirtlige...Pra duhet studjuar me thelle/afer kjo ceshtje ... Pra 1 shpirt I lige eshte lindur/rritur me te. Kurse thjeshte sjellja... eshte arsye tjeter pa/qe/nuk cenuar/non karakterin.
Ps...Refuzon ti, epo refuzo ... eshte mendimi jot. Se ke kuptuar sic duhet ate qe kam thene.
Behet shpirt embel kur do ishte i rrethuar me dajak !
Njeriu i mirë në shpirt - lindet i tillë. Por duhet të jetë aq i mire, sa t'mund t'u përballojë të kqijave pa u bërë vet.
Ti po thua qe te gjithe lindin te mire, dhe behen te lige ne rruge e lart...apo po percakton vetem te miret... qe mos te keqkuptohem ...
Ps...Jam dakort qe jane te lindur. Sjellja eshte dukuri tjeter.. qe nuk cenon karakterin ne pergjithesi.
Padyshim - shpirti i mire eshte aq i mire sa t'u perballoje te keqinjeve qe e rrethojne me ligesi tere jeten.
Nje shpirt i mire, por jo aq - padyshim qe me kohe mund te deshtoje dhe te zgjedh te ligen si devize dhe ajo te behet pjese e shpritit te tij.