• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te mbjell perime?

Ne pergjithesi adoleshentet ose deri rreth moshes 25-28 e pijne. Ka dhe me te medhenj e e ndezin nanji tek tuk per qejf. Por yeah e pine plot.

Mjafton qe mos te humbasesh kontrollin dhe ta tejkalosh… nth wrong with it.

Ne Albania me ka pas pelqyer si shije dhe aroma and smokin it under the stars : p

… por tani qe jane larguar edhe te zotet … nuk e prek me fare me dore coz I don’t trust no one : p

Një ide gati gati perpetum mobile është kjo pompa e ujit këtu...

50 idee su Pompa ad ariete idraulico | ariete, energia alternativa, autobomba https://share.google/PfRmoX8eNkVnPgXrW

Unë nuk e besoja derisa e pashë vetë... jo kaq profesionale sa tek siti më lartë, por diçka të thjeshtë dhe funksionale ... ja I kam bërë një skicë elementare me dorën e majtë .

Besoj se nga fundjava do t'a provoj edhe ke baça ime.

Provojeni , është falas se u gritë nga benzina dhe korendi

1000044174.jpg

Ketu ku banoj bashkia ka hapur ca kopshte per urban gardening. I mora ne tel dhe me dhane edhe mua nje siperfaqe fare te vogel, nja 3 metra katrore. Mirepo e kam harruar fare si mbillen gjerat. Ne Shqiperi na i mesonte Xhaxhi keto pune kur ishim te vegjel, por une i harrova tani.

Po mendoja ta nis mbjelljen me kunguj e speca, meqe ua nxjerr farat kollaj, por hollesite e tjera nuk i di.

Ndonje fermer ketu ne forum a e kemi?

Nese nuk gaboj, farat futen ne kavanoz me pambuk dhe uje. Kur nxjerrin kercellin, i heq nga kavanozi dhe i fus ne toke.

Keshtu behet apo e kam gabim?
Unë vetëm grosh dhe basilico kam mbjell. Groshët u thanë, basilico ka mbet akoma.

50 idee su Pompa ad ariete idraulico | ariete, energia alternativa, autobomba https://share.google/PfRmoX8eNkVnPgXrW

Unë nuk e besoja derisa e pashë vetë... jo kaq profesionale sa tek siti më lartë, por diçka të thjeshtë dhe funksionale ... ja I kam bërë një skicë elementare me dorën e majtë .

View attachment 305430

Edlin ..po nuk me mesove k’te vjeshte se c’fare te mboll ndonje gje … je ne ignore direkt . lol

View attachment 305430
te lumte shoku Edlin , 7 per sot. 🤠😎

Shume te mira. Mendova se nuk kishe mbjellë sivjet.
Mbolla dhe kisha merak ato kafshët që I dëmtojnë. Këtë vit ndoqa një strategji të re. Ushqej dhelprat që të mbajnë larg kafshët e tjera që dëmtojnë. U ktheva nga Shqipëria ishte bërë pyll me barishte. I shkula mbusha dy thasë me bar. Kam provuar shumë gjëra por vetëm kjo me dhelprën duket se po funksiokon. 😅

Mbolla dhe kisha merak ato kafshët që I dëmtojnë. Këtë vit ndoqa një strategji të re. Ushqej dhelprat që të mbajnë larg kafshët e tjera që dëmtojnë. U ktheva nga Shqipëria ishte bërë pyll me barishte. I shkula mbusha dy thasë me bar. Kam provuar shumë gjëra por vetëm kjo me dhelprën duket se po funksiokon. 😅
Rrjeta, nuk mbron nga kafshët?

Rrjeta, nuk mbron nga kafshët?
Kam provuar gjithçka. Vjet kapa nja 6 copë me çark dhe i lëshova diku larg. Një komshi edhe ai I kap me çark. Por prapë ka të tjera. Një lloj kafshe groundhog I thonë. Si ketër I madh,brejtës. Shkatëron gjithçka. Edhe gjethet e bamjeve I hëngri vjet të gjitha la vetëm kërcejt. Edhe ketra shoh më pak. Do vazhdoj me dhelprat. Kofsha pule vezë qafa pule e ndonjëherë zemra pule. Edhe shalqi tani nganjëherë. 😀

Back