Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Është më mirë në origjinal
Pa u morr me tej ne historine ne aspektin historik se u morra me perpara.Filmi artistikisht efektet realizimi muzika xhirimet po shume i bukur. I denje per oscar besoj.
Por kur ke lexuar librin odisea te omerit personazhet e filmit nuk bejne match me personazhet e librit. Edhe disa ngjarje ne film psh ajo qe permende ti me pas te ciklopi te ajo magjistarja circius si quhej lol i bie shkurt jo detajet fiks por normal dhe efekti kohe 3 ore film smund te permblidhen gjithe detajet.
Mgjate filmi eshte nje nga sukseset me te medha nga financat dhe teleshikurshmeria keto vitet e fundit edhe normal ishte marketing dhe limonade sic do njerezimi kto kohet e fundit pa u thelluar ne ngjarje histori analiza kritika
Per mua Troy mbetet i pa konkurrurshem the best.
Good Job redneckËshtë më mirë në origjinalky është Odisea i Homerit.
Filmi i Nolan është bullshit. Është Odisea i Nolanit.
Bëra gabim që e pashë.
Poshte janë të gjitha seritë.
De Laurentiis ka bërë një punë të shkëlqyer