• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

STUDIMI/ Këtë femrat e bëjnë vetëm me dashnorët… jo me bashkëshortët

Markus

V.I.P
Anëtar
Nov 9, 2024
Postime
5,485
Pikët
113

Raportet jashtëmartesore stimulojnë fantazinë seksuale dhe largojnë shumë nga pengesat që ekzistojnë mes burrit dhe gruas.

Në këtë përfundim ka arritur Gleeden.com, një portal i njohur sa i përket takimeve online të personave të martuar. Ai ka rreth 2.5 milionë anëtarë...

Raportet jashtëmartesore stimulojnë fantazinë seksuale dhe largojnë shumë nga pengesat që ekzistojnë mes burrit dhe gruas.

Në këtë përfundim ka arritur Gleeden.com, një portal i njohur sa i përket takimeve online të personave të martuar. Ai ka rreth 2.5 milionë anëtarë...

Psh Te tipit?

Psh Te tipit?
Lojërat seksuale mes të dashurve e bëjnë marrëdhënien më “të çmendur”. Prangat janë shndërruar në mjete tradicionale dhe vendin e parë e zënë “lodrat e seksit”, që pëdoren nga 90 % e grave me të dashurit dhe vetëm nga 30% me bashkëshortët e tyre. 87 % e grave pohojnë se u pëlqen të zgjedhin vende “të pazakonshme” për të bërë seks me të dashurit.

Një grua e martuar, shpjegon Gleeden, shpesh nuk guxon të propozojë pozicione të reja, praktika të reja apo situata më origjinale, pasi ka frikë se paragjykohet nga burri. Shpesh pret që të jetë burri ai që ndërmerr iniciativën. Problemi qëndron tek fakti se burri, shpesh, kënaqet me një marrëdhënie seksuale më konvencionale e rutinore. Gruaja ka më tepër fantazi, por për ta çliruar atë ka nevojë për një lidhje jo zyrtare.

Lojërat seksuale mes të dashurve e bëjnë marrëdhënien më “të çmendur”. Prangat janë shndërruar në mjete tradicionale dhe vendin e parë e zënë “lodrat e seksit”, që pëdoren nga 90 % e grave me të dashurit dhe vetëm nga 30% me bashkëshortët e tyre. 87 % e grave pohojnë se u pëlqen të zgjedhin vende “të pazakonshme” për të bërë seks me të dashurit.

Një grua e martuar, shpjegon Gleeden, shpesh nuk guxon të propozojë pozicione të reja, praktika të reja apo situata më origjinale, pasi ka frikë se paragjykohet nga burri. Shpesh pret që të jetë burri ai që ndërmerr iniciativën. Problemi qëndron tek fakti se burri, shpesh, kënaqet me një marrëdhënie seksuale më konvencionale e rutinore. Gruaja ka më tepër fantazi, por për ta çliruar atë ka nevojë për një lidhje jo zyrtare.

Ka qe kan psh te dashur noj qen, ..lol

Ky studiuesi qethet ke kasapi?
Qr. Do thonte @Xhina 🤣 sikur të kishim ca pijavica

Rri o Uflle se ishe mire ke tema protestes, ruj prangat se na duhen per Ramen dhe Berishen 😂

Pershtypja e nje anetareje te kesaj faqeje, pra te Gleeden jo te forumit.

"Gleeden ka ndryshuar shumë gjëra në jetën time. Kam qenë një partnere besnike për 17 vjet dhe doja pak eksitim, adrenalinë dhe joshje përsëri, por në mënyrë diskrete, sepse jam e lumtur dhe e përmbushur në jetën time familjare dhe nuk dua ta kthej gjithçka përmbys. Kam takuar shumë burra simpatikë, të këndshëm dhe miqësorë; madje kam qëndruar me të njëjtin dashnor për më shumë se një vit. Kemi ndarë shumë kohë të mira, mbrëmje, fundjava... momente erotike, por jo vetëm kaq... një histori e vërtetë dashurie që nuk e prisja... Të ndihesha e dashur nga një burrë tjetër më lejoi të fitoja vetëbesim dhe të përjetoja një moment të vogël lumturie, për t'i shpëtuar përditshmërisë."

Pershtypja e nje tjetre.

E martuar për më shumë se 15 vjet, përfundova me Gleeden rreth 2 vjet më parë. Pata disa takime, shumë prej të cilave nuk çuan në asgjë. Në fillim, pata një histori të bukur që mbaroi pas disa muajsh, dhe që atëherë, kam përjetuar një aventurë që ka zgjatur tashmë 8 muaj. Është një energji e vërtetë. Jeta ime duket shumë më e lumtur tani: jam më e relaksuar dhe buzëqesh shumë më tepër, ose të paktën kështu mendoj. Gjithashtu ndihem më tolerante në jetën time të përditshme. Më duket e qartë tani se kjo është pjesë e një ekuilibri të mirë. Një person nuk mund të të japë gjithçka që ke nevojë. Dhe nuk po flas domosdoshmërisht për një marrëdhënie thjesht fizike. Ndihem më e përmbushur pasi po jetoj diçka tjetër përveç jetës sime në çift, dhe mendoj se kjo është e prekshme në jetën time të përditshme.

Por keta dashnoret jane burra te martuar..?
Cfare thote studimi??
Se spo me punokan syzet??

Back