• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Sulltani i Bruneit ka 6.000 makina luksoze

Trint

V.I.P
Anëtar
Dec 25, 2021
Postime
6,436
Pikët
113
sultan2.jpg

Sulltani i Bruneit ka një koleksion të madh prej 6 mijë makinash, ku qindra prej tyre janë Ferrari, Lamborghini, Porsche dhe Rolls-Royce. Sipas raportimeve, tani ai nuk është më në gjendje që t'u bëjë shërbimet e duhura dhe shumë makina po kalben e myken.

Sulltani është gjithashtu shumë i afruar me popullin. Çdo vit për ditëlindjen e tij, ai fton në pallatin e tij 40 mijë njerëz dhe me 20 mijë prej tyre shtrëngon duart, gjë e cila i merr dy ditë kohë.

Më poshtë është lista e makinave të tij, modeli, targa dhe numri i shasisë.

Jam kurioz të di se ç'mendon @Trendafili për këtë pasanik të madh, meqë para ca ditësh hapi një temë për pasanikët.

Ky qenka idiot, tipik i ketyre me lek shume te madh. Sikur te perdori nje makin ndryshe ne dite, do i duheshin 16 1/2 vjet ti hypte te gjitha.

Prandaj shoku @Trint une them poshte kapitalizmi e mbreterit qe jane si shushunja dhe pijne gjakun e djersen e klases punetore!

Ky qenka idiot, tipik i ketyre me lek shume te madh. Sikur te perdori nje makin ndryshe ne dite, do i duheshin 16 1/2 vjet ti hypte te gjitha.

Prandaj shoku @Trint une them poshte kapitalizmi e mbreterit qe jane si shushunja dhe pijne gjakun e djersen e klases punetore!
Unë besoj që nuk i përdor, por ka maninë t'i grumbullojë, e s'di ç'të bëjë me paratë.
Ama qenka i afruar me popullin, gju më gju me popullin rrika!

Nuk janë të gjithë mbretërit si ky.

Lajm shume i egzagjeruar. Stalin mos u nxito te pergjigjesh pa vertetuar lajmin a eshte i vertet apo jo.
Kam degjuar qe ka shume makina ky mbret por 6.000 cop eshte tej e egzagjeruar.

Lajm shume i egzagjeruar. Stalin mos u nxito te pergjigjesh pa vertetuar lajmin a eshte i vertet apo jo.
Kam degjuar qe ka shume makina ky mbret por 6.000 cop eshte tej e egzagjeruar.
Për saktësi, burimi që solla thotë mbi 6 mijë makina.
Të gjitha burimet në internet thonë të njëjtën gjë, ka rreth 7 mijë makina, që kushtojnë 5 miliardë dollarë.
Ky njihet si koleksionuesi më i madh i makinave në botë, e shumë prej makinave janë me porosi,
Duket që është i fiksuar pas makinave, e jo shumë në rregull nga trutë.
Kështu është kur ke shumë para, e s'di ç'të bësh me to.

Për saktësi, burimi që solla thotë mbi 6 mijë makina.
Të gjitha burimet në internet thonë të njëjtën gjë, ka rreth 7 mijë makina, që kushtojnë 5 miliardë dollarë.
Ky njihet si koleksionuesi më i madh i makinave në botë, e shumë prej makinave janë me porosi,
Duket që është i fiksuar pas makinave, e jo shumë në rregull nga trutë.
Kështu është kur ke shumë para, e s'di ç'të bësh me to.

Me duket e egzagjeruar, por nuk mund te them me siguri a eshte lajm i vertet apo jo. Un u besoj lajmeve zyrtare, dhe jo llafe interneti apo google AI etj

Po patjetër që zyrtare janë shifrat, se nuk i numëroi apo shpiku njeri 7 mijë makina.
Disa pamje nga garazhet e sulltanit.

1770904385777.jpg

Sultan-of-Bruneis-luxury-car-collection.webp

67458e2458455.jpg

images

Po patjetër që zyrtare janë shifrat, se nuk i numëroi apo shpiku njeri 7 mijë makina.
Disa pamje nga garazhet e sulltanit.

Bukur fort, na sill burimin e lajmit zyrtare, dhe je mregull. Thejsh keto shifra fikse 6 apo 7 mije me duken dyshuese, por sic e thash me pare, you never know, edhe mund ti ket

Back