Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Tallja

Anëtar
Nov 18, 2025
Postime
4,513
Pikët
113
Të gjithë njerëzit mund të kenë përjetuar të paktën një vënie në lojë nga të tjerët ose tallje në grup. Unë do jap mendimet e mia se si mund të veprohet në këto situata.

Këta njerëz të cilët tallin të tjerët në grup, kanë vetvlerësim të ulët, zakonisht rriten me besimin se janë më të mirë se të tjerët.

Në rast se vë re se po të vënë në lojë ose duan të tallen me ty vepro kështu;

1. Rri i qetë, mos bjer pre e provokimit, qëllimi i grupit nuk është të të doj ty, por të përdor ty që të qeshi me ty dhe të acaroj ty.

2. Mos vepro me zemërim, zemërimi është dobësi, dhe kur ndihesh i ofenduar është mirë të tolerosh.

3. Vënja në lojë është e dhimbshme, por nëse e përjeton në grupin shoqëror të tëndin, është mirë të veprosh me guxim duke mos u takuar më me persona të tillë.

4. Vë kufij; fol qetë duke i shpjeguar të tjerëve se veprimi i tyre të lëndon. Nëse grupi vepron me tallje dhe nuk të kupton ndjenjat nuk janë njerëzit e duhur për ty.

5. Nëse je ulur me ta në tavolinë, çohu nga tavolina, përshëndeti dhe largohu.

Të gjithë njerëzit mund të kenë përjetuar të paktën një vënie në lojë nga të tjerët ose tallje në grup. Unë do jap mendimet e mia se si mund të veprohet në këto situata.

Këta njerëz të cilët tallin të tjerët në grup, kanë vetvlerësim të ulët, zakonisht rriten me besimin se janë më të mirë se të tjerët.

Në rast se vë re se po të vënë në lojë ose duan të tallen me ty vepro kështu;

1. Rri i qetë, mos bjer pre e provokimit, qëllimi i grupit nuk është të të doj ty, por të përdor ty që të qeshi me ty dhe të acaroj ty.

2. Mos vepro me zemërim, zemërimi është dobësi, dhe kur ndihesh i ofenduar është mirë të tolerosh.

3. Vënja në lojë është e dhimbshme, por nëse e përjeton në grupin shoqëror të tëndin, është mirë të veprosh me guxim duke mos u takuar më me persona të tillë.

4. Vë kufij; fol qetë duke i shpjeguar të tjerëve se veprimi i tyre të lëndon. Nëse grupi vepron me tallje dhe nuk të kupton ndjenjat nuk janë njerëzit e duhur për ty.

5. Nëse je ulur me ta në tavolinë, çohu nga tavolina, përshëndeti dhe largohu.
Ti njehere thua mos vepro , njehere thua vepro ?

Cte bej tani ?

Tregoju gishtin e mesit se kshu ju dhemb me shume and hit the ignore button . Lol

Mua kur me tallnin ngaqe vuaj nga stomaku gjithe ai siklet i stomakut me dukej se me vinte nga tallesi dhe nxehesha dhe doja te kafshoja gjithe boten!

Back