Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

TCL,Philips Android Tv Web Browser

Shkarko nga ketu, SIPTV dhe lexo cfare shkruan nga aty dhe me usb e kaln ne TV, dhe e vendos ne Samsung TV!

Ty te kufizon sistemi i operimit te televizorit qe te shkarkosh aplikacione nga "burime te panjohura". Ti mund te shkarkosh vetem ato app-e qe te referon sistemi i TV. Une kam Samsung Smart(sis.operimi Tizen)dhe nuk shkarkoj dot app-et e mija per te pare tv, kam ngel me SMART IPTV PRO qe s'me pelqen fare.
Po si i bëhet që të shkarkosh aplikacione të tjera në TV , si ato që përdoren në celular android psh.

Kam dëgjuar se Fire TV bën punë për këto gjojna... po nuk e kam provuar

Po si i bëhet që të shkarkosh aplikacione të tjera në TV , si ato që përdoren në celular android psh.

Kam dëgjuar se Fire TV bën punë për këto gjojna... po nuk e kam provuar
Nese tv bazohet ne sistem Android mjafton nje usb me .apk e nje file explorer dhe instalon çfare te duash, thjesht mos aktivizo play$hit se te bllokon gjithcka :)

usb e di ça është,
.apk dhe file explorer nuk i marr vesh

Më çkoqur Pax ...
Ke të bësh me analfabetë digital këtu
Nese tv jot eshte Android, dmth pranon aplikacione te android, mjafton nje usb memorie te kesh, aty fut çfare do, dmrh ne usb, dhe pastaj e vendos ne Tv dhe i instalon :)

Nese tv jot eshte Android, dmth pranon aplikacione te android, mjafton nje usb memorie te kesh, aty fut çfare do, dmrh ne usb, dhe pastaj e vendos ne Tv dhe i instalon :)
Do t'a provoj
Po me aq sa kam lexuar këto ditë nuk më duket e realizueshme.

Më lindi kurioziteti... kisha një tv smart të vogël dhe doja t'a bëja ekran për DMSS.. prandaj ju futa leximit

Do t'a provoj
Po me aq sa kam lexuar këto ditë nuk më duket e realizueshme.

Më lindi kurioziteti... kisha një tv smart të vogël dhe doja t'a bëja ekran për DMSS.. prandaj ju futa leximit
Sa per casting nga tel psh, mjafton nje chromecast nese tv nuk e ka, por siç thash te kesh gugëlli ne tv, eshte me keq.se shi** i Gazidedes*

Sa per casting nga tel psh, mjafton nje chromecast nese tv nuk e ka, por siç thash te kesh gugëlli ne tv, eshte me keq.se shi** i Gazidedes*
Pse, të shikon grande fratello ?
Po ky Fire tv i amazon si duket ?
Me aq sa lexova t'a mbushin mëndjen, po do provuar

Pse, të shikon grande fratello ?
Po ky Fire tv i amazon si duket ?
Me aq sa lexova t'a mbushin mëndjen, po do provuar
Ke app dhe oferta* inerneti sa te duash qe me 60/70 € sheh gjithe boten :)

Back