Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Teme sqaruese per listen e injorimit!

Une para ca kohesh hapa nje debat nese do shtohej opsioni per te bere ignore nje teme sepse sinqerisht jane disa tema qe sja vlen te lexohen, dhe ok kjo.
Tani nje gje qe me ben cudi eshte pse ignore, dmth nuk jeni aq te afte te anashkaloni dike pa ndihmen e nje opsioni te tille?
Une pranoj te kritikohem, te shahem nese ja bej vendin, e te tallen me mua sepse une i di mire vlerat e mia, dhe Forumi nese ste pelqen, e ste pelqejne shume anetare, une them eshte me mire mos ta frekuentosh :)

Une para ca kohesh hapa nje debat nese do shtohej opsioni per te bere ignore nje teme sepse sinqerisht jane disa tema qe sja vlen te lexohen, dhe ok kjo.
Tani nje gje qe me ben cudi eshte pse ignore, dmth nuk jeni aq te afte te anashkaloni dike pa ndihmen e nje opsioni te tille?
Une pranoj te kritikohem, te shahem nese ja bej vendin, e te tallen me mua sepse une i di mire vlerat e mia, dhe Forumi nese ste pelqen, e ste pelqejne shume anetare, une them eshte me mire mos ta frekuentosh :)
Bro click tek butoni abonohu ne temen qe ste pelqen dhe caktivizoji te dyja zgjrdhjet dhe ste del me ne notification te tuat.

IMG_5491.jpeg

IMG_5490.png

Po sikur ne vend ta unjurojme te kete nje marifet qe ta denojme akecillin anetar duke pshemull i dale postimi me shum pika dhe Jo fjalet, ose ose cfaredo qe te postoje te kete nje mini karikature qe ja zevendeson mejtimin dhe ne rastin e @peshkaqeni33 tja heqi dhembet ose tja heqe maselen komplet….ja qishtu!

Po sikur ne vend ta unjurojme te kete nje marifet qe ta denojme akecillin anetar duke pshemull i dale postimi me shum pika dhe Jo fjalet, ose ose cfaredo qe te postoje te kete nje mini karikature qe ja zevendeson mejtimin dhe ne rastin e @peshkaqeni33 tja heqi dhembet ose tja heqe maselen komplet….ja qishtu!
Spo gjej dot butonin une, pa e di une qe lexoja keto zgjuarsit e tua.
Po do ta gjej.
Do pyes @shoku_tanku .
Ai eshte shejtan per keto gjera!
Dhe per te prishur mendjen e grave te martuara.

Back