• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Teme sqaruese per listen e injorimit!

Mund te ndodhe pa dashje te kete ndonje block sporadik pa dashje dhe ngelemi pa fol me njerezit.

Per te sqaruar ndonje keqkuptim te mundshem mund te pyesni ketu dhe ne te tjeret tju pajtojme ose bejme ndermjetesin :D

Na zu shkumë goja dhe me ato pak që flasim 😅 thuaj ti faleminderit që pakësohen 🤓

Me duket i referohet atij Rex, si e kish ai 🙄 ( as me kujtohet perse-ja tsni) e bera si puna jote, nuk hyj me ketu se kisha nje sevep per 2 jave. Isha very busy 🤨🤣 ( seriozisht isha suoer busy me njerez nga larg)
Rex ka dy vjet pa hy mi goc

Ate @Anemone se kam pare me keto protestat e fundit. Me ka vene gje ne bllok se cudi qe nuk ka hy me ‘debatu’ per zverrrrrnecin. Ndonje tjeter sme kujtohet, e frankly i dont give a damn. Nuk ju pelqejne mendimet e mia, i could care less. Nuk hyj ketu te please people. 🤨

Po ty ste ve bllok une , se kemi aq mend sa te kuptohemi ne te dyja 🤩

Back