Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 111,780
- Pikët
- 113
Aha qenka me spec pergjigja, nuk po flas me mire.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Aha qenka me spec pergjigja, nuk po flas me mire.
Presheva eshte anetar forumi?Kam në ignore një tufë, dhe i kam për shkak të komunikimit të tyre.
Në asnjë prej tyre nuk i kam ironizuar, për tu treguar personalisht më lart se ata.
Së paku tre i kam hequr njëherë nga lista e ignore, dhe i kam vendosur përsëri.
E nuk kanë asnjë mundësi teorike të kthehen, mund të hapin nick tjetër e të kenë qasje tjetër në komunikim.
I vetmi që më ka në ignore, që mesa e kam kuptuar, më ka paragjykuar si ruso - dashës është Presheva.
Për këtë që e di, ndoshta më kanë edhe të tjerë
Nuk kam patur asnjë përplasje virtuale me atë.
Unë nuk jam këtu për luftë virtuale, ofenduar, hakërruar, etj, etj
Jam thjeshtë për ndarë opinione për çështje të caktuara komunitare.
Jo, joPresheva eshte anetar forumi?Hera e pare qe e degjoj. Mos me ka dhe mua ne ignor?
![]()
Falja eshte hyjnore thonTi dhe i fal, une hic, per aq kohe sa i kam ne ignore me accountin kryesor.![]()
Atehere fali dhe te rinjte qe hyjne,.Falja eshte hyjnore thon![]()
Jo si fal se sme vjen keq meqe si njofAtehere fali dhe te rinjte qe hyjne,.![]()
Ti e di.Jo si fal se sme vjen keq meqe si njof![]()
Po, ai jam. Jam njeri i mire. Edhe ne se me duhet te vras ndonje behet nga domosdoshmeria se e meriton jo nga ligesia.Ama e ke ven re qe ste kam ven kurre ne ignore? Sepse nuk me je dukur tip qe shan ose ofendon anetaret ne nje menyre te liget![]()
Vetem permendja e bombes atomike, ta heq statusin e njeriut te mire. E kam seriozisht!Po, ai jam. Jam njeri i mire. Edhe ne se me duhet te vras ndonje behet nga domosdoshmeria se e meriton jo nga ligesia.
Po per adhurimin e tij per Hitlerin dhe nje sere halesh te tjera cfare mendimi keni?!Vetem permendja e bombes atomike, ta heq statusin e njeriut te mire. E kam seriozisht!![]()
s’e ndjek tek te tilla tematika, por berthamoren ma ka kapur syri.Po per adhurimin e tij per Hitlerin dhe nje sere halesh te tjera cfare mendimi keni?!
Dmth ti Miss YOKO, pranon dhe verteton, qe izraelitet kur kercenojne rajonin me bomb automike, ua heq direkt statusin e njerzve te mire. am i right?Vetem permendja e bombes atomike, ta heq statusin e njeriut te mire. E kam seriozisht!![]()
Ate nuk ka nevoj ta ndiekesh. Ai te ndiek vete!s’e ndjek tek te tilla tematika, por berthamoren ma ka kapur syri.
Te mirekuptoj, pasi me gjykon nga ato qe di. Edhe une ashtu gjykoj. Te gjithe ne baz te atyre qe dim. Dija nuk eshte e barabart.Vetem permendja e bombes atomike, ta heq statusin e njeriut te mire. E kam seriozisht!![]()

Kujtova se po pyesje seriozisht.Ate nuk ka nevoj ta ndiekesh. Ai te ndiek vete!
Po ty kush te ka vendosur bllok?@murik e kam bllokuar. Ka ZERO mendim dhe 100% ofendime. Kjo eshte arsye.
Kam edhe nje tjeter keto momente, por nuk konsiderohet bllok per arsye te motivit. Teknikisht eshte bllok, realisht dicka tjeter.