• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Teme sqaruese per listen e injorimit!

Kam në ignore një tufë, dhe i kam për shkak të komunikimit të tyre.
Në asnjë prej tyre nuk i kam ironizuar, për tu treguar personalisht më lart se ata.
Së paku tre i kam hequr njëherë nga lista e ignore, dhe i kam vendosur përsëri.
E nuk kanë asnjë mundësi teorike të kthehen, mund të hapin nick tjetër e të kenë qasje tjetër në komunikim.
I vetmi që më ka në ignore, që mesa e kam kuptuar, më ka paragjykuar si ruso - dashës është Presheva.
Për këtë që e di, ndoshta më kanë edhe të tjerë
Nuk kam patur asnjë përplasje virtuale me atë.
Unë nuk jam këtu për luftë virtuale, ofenduar, hakërruar, etj, etj
Jam thjeshtë për ndarë opinione për çështje të caktuara komunitare.

Kam në ignore një tufë, dhe i kam për shkak të komunikimit të tyre.
Në asnjë prej tyre nuk i kam ironizuar, për tu treguar personalisht më lart se ata.
Së paku tre i kam hequr njëherë nga lista e ignore, dhe i kam vendosur përsëri.
E nuk kanë asnjë mundësi teorike të kthehen, mund të hapin nick tjetër e të kenë qasje tjetër në komunikim.
I vetmi që më ka në ignore, që mesa e kam kuptuar, më ka paragjykuar si ruso - dashës është Presheva.
Për këtë që e di, ndoshta më kanë edhe të tjerë
Nuk kam patur asnjë përplasje virtuale me atë.
Unë nuk jam këtu për luftë virtuale, ofenduar, hakërruar, etj, etj
Jam thjeshtë për ndarë opinione për çështje të caktuara komunitare.
Presheva eshte anetar forumi? 👀Hera e pare qe e degjoj. Mos me ka dhe mua ne ignor?😁

Ama e ke ven re qe ste kam ven kurre ne ignore? Sepse nuk me je dukur tip qe shan ose ofendon anetaret ne nje menyre te liget :)
Po, ai jam. Jam njeri i mire. Edhe ne se me duhet te vras ndonje behet nga domosdoshmeria se e meriton jo nga ligesia.

@murik e kam bllokuar. Ka ZERO mendim dhe 100% ofendime. Kjo eshte arsye.
Kam edhe nje tjeter keto momente, por nuk konsiderohet bllok per arsye te motivit. Teknikisht eshte bllok, realisht dicka tjeter.

Vetem permendja e bombes atomike, ta heq statusin e njeriut te mire. E kam seriozisht! 😞
Te mirekuptoj, pasi me gjykon nga ato qe di. Edhe une ashtu gjykoj. Te gjithe ne baz te atyre qe dim. Dija nuk eshte e barabart.
Keto sekonda medoja ti shkruaja Ester. Do ti shkruaj dhe te njoftoj. Po ashtu do i shkruaja Edlin dhe Kurt per dicka tjeter. Do te njoftoj ne te dyja rastet.
Dhe tjetra; jo te gjithe te cmendurit jan te barabart.

1781197370013.png

Back