Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nata i ekzagjeron gjerat.....
Po fiks, prandaj eshte me mire me ja kput gjumitNata i ekzagjeron gjerat.....
( mos e harro kurre kete )![]()
Në ça bote jeton ti? Tek e njëjta që jetoj dhe unëPrandaj eshte me mire tja thoshe tjetrit ose tjetres Troç ëre vlla, ore shoke ose shoqe une ty te dua kaq shume, ti sa me do mu, me do dhe ti kaq apo pak me pak...
Qe ta di dhe une, mos te te bi me qafe me, te shikoj dhe une jeten time, te thoshte gjithesecii
Une per vete mendoj se kjo do te ishte zgjidhja me e mire, per nje çift qe ndoshta ka te tilla dilemma![]()
Në ça bote jeton ti? Tek e njëjta që jetoj dhe unë![]()
Lum si ti o ay, ti ja ndike lezetin jetësUne jetoj ne boten me te bukur... Ne ate qe dhe nje veprim I thjeshte si larja e Duarve me sapun te duket si Dicka magjike
Ne ate bote ku mileti me njofin direct ne Kontaktin e pare se kush jam une, dhe tentojne te afrohen, pa qene nevoja fare me fol une
Etj etj etj...
Une jam ay![]()
Lum si ti o ay, ti ja ndike lezetin jetës![]()