Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 13,323
- Pikët
- 113
VOLENTS ET POTENS.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !kushedi cfare llafos ne shqip kjo Thenie nderkombetare , ama kuptohet qe duhet te jete ndonje llaf i madh..VOLENTS ET POTENS.
Te duash, te deshirosh, te pretendosh, eshte fuqi, pra thote nese kerkon e gjen pak a shume, se shqip nuk i gjej fjalet e sakta per kte.kushedi cfare llafos ne shqip kjo Thenie nderkombetare , ama kuptohet qe duhet te jete ndonje llaf i madh..![]()
ja , e shikon sa bukur i the Shqip ti ?..Te duash, te deshirosh, te pretendosh, eshte fuqi, pra thote nese kerkon e gjen pak a shume, se shqip nuk i gjej fjalet e sakta per kte.
Perkthehet pak a shumekushedi cfare llafos ne shqip kjo Thenie nderkombetare , ama kuptohet qe duhet te jete ndonje llaf i madh..![]()
Faleminderit Marla.Perkthehet pak a shume
Ai qe ka deshire dhe gjen fuqine per te vepruar
“Duke dashur dhe duke mundur”
Ska gje, prandaj prania ime eshte rregullator ne keto rasteFaleminderit Marla.
une e mirkuptoj deri diku @Pax-Deorum qe ngatarrohet qe me mengjes , se ka hallin e Konkursit Fotografik..![]()
Marshallah , shyqyr qe te kemi.Ska gje, prandaj prania ime eshte rregullator ne keto raste![]()
Marshallah , shyqyr qe te kemi.
Mos te pafte syri keq...![]()
Te duash, te deshirosh, te pretendosh, eshte fuqi, pra thote nese kerkon e gjen pak a shume, se shqip nuk i gjej fjalet e sakta per kte.
jo , per shpirt te Nenes ta thash me gjithe zemer.Me ka kush me ka per ate pune por gjithesesi e vleresoj sarkazmen tende![]()
Ndjese prajo , per shpirt te Nenes ta thash me gjithe zemer.
une nuk bej sarkazma , aq me teper me ty.
nejse.
here tjeter do te jem me i ftohte.
kush Autor e ka thene kete shprehje ?Mungesa e besimit te dashuria i bën njerëzit antiheronj.
Anti marlakush Autor e ka thene kete shprehje ?![]()
В тихом омуте черти водятся.Anti marla