Keq eshte kur nuk e di.Une punoj me gra te martume, nuk i nguci e as nuk ju dho ndonje kompliment!![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Keq eshte kur nuk e di.Une punoj me gra te martume, nuk i nguci e as nuk ju dho ndonje kompliment!![]()
Gabimet spontane ti fal i madhi Zot!Keq eshte kur nuk e di.![]()
Zoteri , ju kujtojme se ndonjehere duhet te sillni edhe emrin e Autorit , me qellim qe Mikesha mos e kujtoj si tenden..
Nuk kam mikesha ketej unëZoteri , ju kujtojme se ndonjehere duhet te sillni edhe emrin e Autorit , me qellim qe Mikesha mos e kujtoj si tenden..![]()
or po ti me tenden ne rregull je , nuk ke mikesha ketej .Nuk kam mikesha ketej unë
Nuk kishte emer autori. Por eshte e dukshme qe nuk eshte thënie ime![]()
Mos,do na thote përndjekjes..mos i zër më me goje mikeshat,do na futesh ne belaor po ti me tenden ne rregull je , nuk ke mikesha ketej .
.ama , ajo i thote shoqeve , ja sme le rehat ky Urani.![]()
bile ty ta kane vene pseudonimin " Misteriozi " mikeshat..Mos,do na thote përndjekjes..mos i zër më me goje mikeshat,do na futesh ne bela![]()
Ska gje,te thone ca te duan..rendesi te mos u biem ne qafe.bile ty ta kane vene pseudonimin " Misteriozi " mikeshat..![]()
E qan pv ë ?Ska gje,te thone ca te duan..rendesi te mos u biem ne qafe.
Sa shume flet ne privat mer![]()
@Xha Tani rri naten vone tu fol..kam vene re qe poston edhe ne orët e mëngjesit. Ne 3 p.sh.E qan pv ë ?![]()
pse tani e kuptove ti, qe ai noten e bo dite, dhe nuk e kupton se kur o dite e kur nate,@Xha Tani rri naten vone tu fol..kam vene re qe poston edhe ne orët e mëngjesit. Ne 3 p.sh.![]()
ulu , 4..pse tani e kuptove ti, qe ai noten e bo dite, dhe nuk e kupton se kur o dite e kur nate,
Pulat nuk zgjohen ne 3une ne ate cohem se i hedh ushqim pulave , dhe me at rast futem njeher kontrolloj knej cbehet..jane te gjithe , a jo.![]()
aaaa ketu te kundershtoj, mikeshat e tija jane poezite,Pulat nuk zgjohen ne 3
Thuje te verteten qe flet me mikeshat, deri ne te gdhirë![]()