Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ato qe bene ata...po nuk kam gjet me ke....Del ndonje vullnetar ?...U inspirova duke pare filmin dje, nuk e mbarova se me zuri gjumi (lol) do e mbaroj sot - the bucket list. Nuk e kisha pare ndonjehere. Behet fjale per 2 burra ne moshe mbi 60 e ca ( Jack Nicholson&Morgan Freeman) qe kane 6 muaj jete dhe vendosin te bejne gjera ( list) qe nuk do I benin nese nuk e dinin qe 6 muaj jete u ka mbetur. Larg qofte, po si ide, nese do I kishit ditet, muajt e numeruara, cfare cmendurie, apo Cfare do benit qe tani nuk e konsideroni apo coni ndermend ta beni??!lol. Ne kete pike te jetes - cdo gje lejohet! Tell us.
![]()
Ho mi mo !!!!Ato qe bene ata...po nuk kam gjet me ke....Del ndonje vullnetar ?...
Sa skeptike qe je o goc..Ho mi mo !!!!
Ti ke dhe gjith ate Bujtine!Sa skeptike qe je o goc..![]()
Mos na ngaterro tani...eshte tjeter muhabet ai...Ti ke dhe gjith ate Bujtine!
Me gjith ate aktivitet qe kam pasur une atje, a thua jam e para ne liste?Mos na ngaterro tani...eshte tjeter muhabet ai...
Apo do te ta le ty?![]()
Sigurisht...e di une ate pune..Me gjith ate aktivitet qe kam pasur une atje, a thua jam e para ne liste?
Cilat jane gjerat e turpit per ju Miss?Gjera te turpshme.
Kam turp t’i them, por jo t’i bej.Cilat jane gjerat e turpit per ju Miss?
Du letrat per tre vjetst e fundit une shoqeSigurisht...e di une ate pune..
Wua...Per cfare?ai nuk di c’flet. Psh mund te hidhesh me parashute nga avioni, te fluturosh ca, e Pastaj te zbresesh avash avash. Si thu?
apo ndonje deshire tjeter ke?
Po mir Mistrecja se e ka hak nga ëmri, po edhe ti o Mary???E mbeshtes Mistrecen

Edhe uneE mbeshtes Mistrecen
S'thashe qe do bej si Mistrecja ,thash qe e mbeshtesPo mir Mistrecja se e ka hak nga ëmri, po edhe ti o Mary???
Tobenestrafkulla….
![]()
Po prit sa te shkoj 99 vjeć...se nuk do iki nashti...Du letrat per tre vjetst e fundit une shoqe
Num i haj sapunat per mozzarella
Mistrecja nuk ka nevoje se ka ku qendron, mbeshtetu tek muri po nuk u mbajte dot.E mbeshtes Mistrecen
Ke te drejte kur thua te shohin shtrember pastaj tyWua...
Lere vajzen te bej sic do vete...
Ka deshirat e saja ajo!
Goce 6 muj kena ymerPo prit sa te shkoj 99 vjeć...se nuk do iki nashti...