• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

The Bucket List.

Me ato qe na ndodhen.
Nuk thash se do nxjerrim xixa, se nuk eshte cekani qe i con xixat por hekuri i rrahur.
I papare je per te gjetur keto theniet e per tua lene ne prag te tjereve.

tani na thuaj a do t’i lesh me shkrim mekatet e tua?

Peshkaqeni mes grave u zu ngusht tani 🙈
Une i dua dhe i respektoj grate.
Por me ka ngelur nga femijria e gjyshit te Tanit... Ai e kishte huq qe bente te kunderten e atyre qe i thoshin grate. Bile nje here kishte hipur ne maj te ballkonit dhe i tha e shoqja dhe i tha e shogja zbrit qe aty se do biesh. Po ai nuk e degjoi. Dhe ra qe lart nga ballkoni dhe i thgeu te tera me kembe e duar.
Dhe i kishte dal mire te paudhit se pas ca ditesh plasi Lufta dhe te gjithe i moren ushtare kurse ate jo se ishte i derrmuar. Dhe tani eshte akoma gjalle. Shokeve te tij u eshte harruar emri.

Por me ka ngelur nga femijria e gjyshit te Tanit... Ai e kishte huq qe bente te kunderten e atyre qe i thoshin grate. Bile nje here kishte hipur ne maj te ballkonit dhe i tha e shoqja dhe i tha e shogja zbrit qe aty se do biesh. Po ai nuk e degjoi. Dhe ra qe lart nga ballkoni dhe i thgeu te tera me kembe e duar.
Dhe i kishte dal mire te paudhit se pas ca ditesh plasi Lufta dhe te gjithe i moren ushtare kurse ate jo se ishte i derrmuar. Dhe tani eshte akoma gjalle. Shokeve te tij u eshte harruar emri.
Po ti peshkaqen cfare ke thyer nga te berit te kunderten e asaj qe te thuhet?

Kush eshte Tani? Qe te dime cnip ka rritur se keshtu ste besoj une ty

Back