• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

The Dreams

Përgjigje e: The Dreams

Ermali ka ardhur mbrapa te The Dreams pasi iku Flori.

Nuk Dua Ta Di eshte shum e bukur,por ama me Ermalin vetem ate kenge ben te sukses`shme.

Po e mbaj mend . Ato edhe shkuan tem kenga magjike me Ermalin por nuk fitu an gje . Per mua West Side Family , Spirit Voice dhe Ritfolgu Jane grupet me te mira Shqiptare . The Dreams nuk e kane pausur suksesin e atyre te trejave

Po e mbaj mend . Ato edhe shkuan tem kenga magjike me Ermalin por nuk fitu an gje . Per mua West Side Family , Spirit Voice dhe Ritfolgu Jane grupet me te mira Shqiptare . The Dreams nuk e kane pausur suksesin e atyre te trejave

RitFolk jam dakort me ty,ato moren dhe epitetin The Beatles Albaninan me Altin Gocin si Jhon Lenon.

Ato grupet e tjera nuk eshte se ben ndonje karriere kushedi.

Gusto Gusto gjths..

Ju pershendes kush i njeh...

Kam qen 10 vjeç kur degjosha kto, me kasete klasike...

Kush i mban mend te ngreje doren

sYwCOl7.jpeg

The Dreams

Një tjetër grup i njohur i atyre viteve ishte “The Dreams”, i cili fillimisht përbëhej nga Flori Mumajesi, Eriost Ballushi dhe Erson Shabani. Në vitin 2002, Flori vendosi të largohej nga grupi për të vijuar karrierën e tij “solo”, ndërsa vendi i tij u zëvëndësua nga Ermal Mamaqi. Por a do të rikthehej “The Dreams” së bashku sërish? Ermali është përgjigjur shkurt se nuk e ka menduar të rikthehet me djemtë e tjerë të grupit.

Back