Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Skuadrat muslimane leminuan izraelin tend nga pjesmarja ne kMessi mundi gjithë skuadrat e vendeve myslimane, Algjerinë, Jordaninë, së fundmi Egjiptin.
@MR ZEID a ke ndonjë urim?
View attachment 359368
Messi mundi gjithë skuadrat e vendeve myslimane, Algjerinë, Jordaninë, së fundmi Egjiptin.
@MR ZEID a ke ndonjë urim?
View attachment 359368
Mesi është sa një bole e Maradonëssi tifoz i argjentines mduket se ket vit dun me na e dhan ne me zort gjithsesi boll bat figura me messin
Argjentina e ka nje zot
Diego Armando Maradona
Kshu jua kane dhene edhe para 4 vitesh si tifoz i tyre qe qenke .si tifoz i argjentines mduket se ket vit dun me na e dhan ne me zort gjithsesi boll bat figura me messin
Argjentina e ka nje zot
Diego Armando Maradona
Kurse ky është Javier Milei, presidenti i Argjentinës. Shih si e ka rrasur kokën në mur edhe ky.Skuadrat muslimane leminuan izraelin tend nga pjesmarja ne k
Ja si fiton argjentina
![]()
Skandal për korrupsion me Argjentinën: Dyshime për 300 milionë dollarë, FBI fillon investigimin gjatë Botërorit
<p>NjĂ« skandal i madh po pĂ«rfshin ArgjentinĂ«n gjatĂ« BotĂ«rorit. Gazeta âLa Nacionâ tregon se po hetohet se si po financohet Federata Argjentinase e Futbollit, qĂ« drejtohet nga Klaudio Tapia. FBI Ă«shtĂ« pĂ«rfshirĂ«, ndĂ«rsa dyshohet se kanĂ« qarkulluar rreth 300 milionĂ« dollarĂ« pĂ«rmes llogarive tĂ«...www.balkanweb.com
Skandal për korrupsion me Argjentinën: Dyshime për 300 milionë dollarë, FBI fillon investigimin gjatë Botërorit
08 Korrik, 2026 18:14
Images
Madhësia e tekstit:
NjĂ« skandal i madh po pĂ«rfshin ArgjentinĂ«n gjatĂ« BotĂ«rorit. Gazeta âLa Nacionâ tregon se po hetohet se si po financohet Federata Argjentinase e Futbollit, qĂ« drejtohet nga Klaudio Tapia. FBI Ă«shtĂ« pĂ«rfshirĂ«, ndĂ«rsa dyshohet se kanĂ« qarkulluar rreth 300 milionĂ« dollarĂ« pĂ«rmes llogarive tĂ« hapura nĂ« pesĂ« institucione financiare.
Prokurorë federalë dhe agjentë të FBI-së po marrin dëshmi në lidhje me operacionet financiare. Për këtë do të shikohet nëse ndonjë nga transaksionet përbën vepër penale, si pastrim parash ose mashtrim.
NĂ« qendĂ«r tĂ« hetimit qĂ«ndron kompania âTourProdEnter LLCââ, qĂ« i pĂ«rket Habier Faronit dhe bashkĂ«shortes sĂ« tij Erika Gillete.
Deri tani nga kompania në fjalë janë lëvizur të paktën 260 milionë dollarë në pesë banka amerikane. Ndërkohë vetëm një pjesë lidhet me shpenzime të AFA-s, pikërisht Federatës. Ndërkohë 57 milionë të tjera dyshohet se janë transferuar në shoqëri të ndryshme.

Kurse ky është Javier Milei, presidenti i Argjentinës. Shih si e ka rrasur kokën në mur edhe ky.
E blenĂ« KupĂ«n e BotĂ«s kĂ«ta tĂ« ArgjentinĂ«s. ĂfarĂ« bĂ«jnĂ« arabĂ«t ? Pse nuk paguajnĂ« edhe ata ?
View attachment 359471
Po ore po, por thashë si ka mundësi që doli Argjentina më e pasur se vendet arabe?Shejtanet ne nje vend mbidhen te gjithe ska per habi aty.
FBI ka ngritua akuza per argjentinen, jo un dhe Arabet.

Po ore po, por thashë si ka mundësi që doli Argjentina më e pasur se vendet arabe?
Jam i bindur se vendet arabe janë më të pasura. Pse nuk e blenë arabët kupën e botës?
Këtë nuk po e kuptoj nga kjo histori...![]()