• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Toka është e sheshtë apo e rrumbullakët?!

Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!

Mire qe nuk kane nisur te thone qe edhe hena e dielli jane te rrafshet se edhe syri i thjeshte po na mashtron !

'Qysh po na man toka' me keso mendimesh, fjale me vend kjo ne kete teme !

Last edited:
  • Like
Reactions: DUA

sa brainwashed jane njerezit ...lol

kam pare ca vidjoja keshtu ne nett dhe dy shkrime teori qe toka eshte e rrafshet si tepsi e pitese :D goxha absurde me duket ky pohim per token e rrafshet si pizza. Ai Xhordanja i Brunos i bie te kete ikur per lesh :D me e kadhe njeriun me drunje e me hunj vetem qe nuk ka thene qe toka e rrafshet eshte.

Mosssssss. Edhe këtu tumania me tepsinë e tij?

Nese je ne anije midis detit perse kur perendon dielli duket sikur po zgytet ne uje? Kur jemi ne breg te detit dhe veshtrojm nje anije ne largim pse zhduket? Po te ishte e rrafshet nuk duhet te zhduket.
O Kurt me u nis n'kom me ardh ke ti psh. nga Europa a thua bi me naj humnere? Pyte ate shokun tat . -qesh-

hahahahaa ka gallat ktu

Po pse e sheshtë.... pse jo katrore...?
Kur të kem kohë do sjell dhe unë ca video që tregojnë se toka eshte prej dheu dhe guri

Keta ia fusin kot. Mire, qe eshte e sheshte dihet prej mijera vjetesh, por nuk eshte rreth. Eshte trekendesh. Madje eshte dy trekendesha te nderthurur.

Peri, ajo anija duket se nuk esht vesh akoma. :)

Toka eshte koke patate

“Some people say, “How can you live without knowing?” I do not know what they mean. I always live without knowing. That is easy. How you get to know is what I want to know.”
— Richard P. Feynman

Ky besimi ne rrafshi toke eshte sikur matematikantet e mire kembngulin qe 2+2=5
Dmth nese ne tallemi me injorancen e tyre njekoheisht ata qeshin me “injorancen tonne”.

si qenkan matematikane te mire atehere ,,, si I njeh ti matematikanet e mire ?

Une them ti hudhim ne hapesire ata sheshistat qe te binden dhe pastaj t'u heqim kostumin spacial e ti leme te rrotullohen ne orbiten e Marsit...

Ky besimi ne rrafshi toke eshte sikur matematikantet e mire kembngulin qe 2+2=5
Dmth nese ne tallemi me injorancen e tyre njekoheisht ata qeshin me “injorancen tonne”.
E sheshtë e pa sheshtë Kurt ka bër një përparim, nuk shkruan më "tadhemi" por "tallemi". :p
E sheshtë duhet të jetë, e thot dhe Pirati.

Keso idesh vijne vetem nga fetaret, jo nga komuniteti shkencor!

asnje argument der tani nga asnjeri ..
jeni kot fare :p

Une them ti hudhim ne hapesire ata sheshistat qe te binden dhe pastaj t'u heqim kostumin spacial e ti leme te rrotullohen ne orbiten e Marsit...

Kur toka eshte e rrafshet atehere si eshte puna e sateliteve? A varen me spango nga qielli? :D

Kam tre dite rrjesht qe po shikoj dokumentare kafshesh te egra me luan shqpipinja etj. Bota e tyre me duket shum me e bukur,lol p.sh luanet pushojn 20 ore ne dite, jane aktiv vetem dy ore ne mengjes dhe dy ore ne dark, pastaj vetem rrine shtrire dhe gjume 20 ore,lol

njesoj jan satelitet si per flas si per round

what do u mean ? lol

Back