• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Toka është e sheshtë apo e rrumbullakët?!

Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!

``naten``
Edvinin e pergezoj per postet me te qelluara ne kete teme !

Ky eshte fenomen me i lezetshem sesa thjesht te tallesh me tezen. Ky “trend” (per mendimin tim) ka nje thellesi me te lezetshme, eshte per ti mesua amerikanve gjeografi dhe por mbi te gjitha hap dialog te lezetshem.
P.sh njerzit qe besojn ne rafshtesi ne asnje menyre nuk duhen konsideruar injoranta, perkundrazi nese marrim statistika shumica jane njerz qe dijn te jetojn me mire se 90% e popullsise boterore.
Ky fenomen nese do shkojm edhe me thellesisht ka si shenjester me shume amerikant injoranta qe edhe kane votuar per trump, kjo tregon se ne amerike ka nje perqindje popullsije qe ndertojn rrealitetin e vet personal pa asnje preokupim per egzistencat e metejshme matane kufirit.
Edhe nga pikpamja evolucionare kto njerz kan arrit majat e zhvillimit, majat e fantazive te kthyer ne “rrealitet”.
Fakti tregon qe shumica derrmuese qe besojn ne toke te rrafshet jetojn aktuakisht brenda superfuqise boterore dhe ekonomikisht jane njerz qe bejn nje jetese teper me te mire mire ne pergjithesi se gjithe bota, ose thene ndryshe, nje qenie me superiore se 90% e cdo krijese ne bote sot.
P,sh une kam konsiderate te madhe per cdo egzistence prandaj jam njeri i madh:d

@Semiku

Piratin e karakterizon kuantiteti, ndersa ty kualiteti ... andaj. Sps :D

Last edited:

Edhe ti Semiku, ke merita te vecanta per kontributin tend ne kete teme. Ja nje dashnore te merituar per ty. Vetem shpresoj mos te te xhelozoj Performer ...

Screenshot_20180525-203117.jpg

:p :D

Tani u vertetua qe toka eshte e rrumbullaket :d
Spicy doritos yummm lol

Edhe ti Semiku, ke merita te vecanta per kontributin tend ne kete teme. Ja nje dashnore te merituar per ty. Vetem shpresoj mos te te xhelozoj Performer ...

Dy fakte goxha të pakundërshtueshme që Toka është glob si ato dyja që i ka ajo në foto :p

Dmth Semiku fitues i "dy globeve" te arta per kontributin per temen ne fjale.LOL

``naten``

Ky eshte fenomen me i lezetshem sesa thjesht te tallesh me tezen. Ky “trend” (per mendimin tim) ka nje thellesi me te lezetshme, eshte per ti mesua amerikanve gjeografi dhe por mbi te gjitha hap dialog te lezetshem.
P.sh njerzit qe besojn ne rafshtesi ne asnje menyre nuk duhen konsideruar injoranta, perkundrazi nese marrim statistika shumica jane njerz qe dijn te jetojn me mire se 90% e popullsise boterore.
Ky fenomen nese do shkojm edhe me thellesisht ka si shenjester me shume amerikant injoranta qe edhe kane votuar per trump, kjo tregon se ne amerike ka nje perqindje popullsije qe ndertojn rrealitetin e vet personal pa asnje preokupim per egzistencat e metejshme matane kufirit.
Edhe nga pikpamja evolucionare kto njerz kan arrit majat e zhvillimit, majat e fantazive te kthyer ne “rrealitet”.
Fakti tregon qe shumica derrmuese qe besojn ne toke te rrafshet jetojn aktuakisht brenda superfuqise boterore dhe ekonomikisht jane njerz qe bejn nje jetese teper me te mire mire ne pergjithesi se gjithe bota, ose thene ndryshe, nje qenie me superiore se 90% e cdo krijese ne bote sot.
P,sh une kam konsiderate te madhe per cdo egzistence prandaj jam njeri i madh:d

1ar79e.jpg
:d

@Kurt

E kam parasysh. Njerezit jane bere bilionera duke u shitur perralla amerikaneve, si popull qe kane nje pasion megalomanik per te besuar ne gjithcka.

Nder shume te tjera, I mbyten te shkretet pastoret qe predikojne per zotin e afersine e tyre me zotin ... duke "sheruar" njerez me fjale goje e udhetuar me private jets ne te njejten kohe. Cfare populli i cuditshem kishin qene keta amerikanet !

Last edited:

@Semiku

Piratin e karakterizon kuantiteti, ndersa ty kualiteti ... andaj. Sps :D

akoma dyshon ai Semiku, 10.000 postime mund te jene ne forum, ama 20.000 ne background me privat mesigja :D tani ajo zona keshtu, nuk eshte te dal hapur si meridianet :D

edhe nga fotoja me siper, vijme ne konstatim qe toka definetly eshte e rrumbullaket :D pa vonuar ta hedhim ne votim, per te gjithe, abstenime s`ka, dy jane kunder, por kush i pyet :D dhe aprovohet, Earth is round, mbydhne temen :D

Toka eshte si koke maloku
Gunga gunga

Për "teoricinët" e forumit: A theory is a hypothesis that has been tested and vetted.
Teoria në shkencë, është një hipotezë që është testuar dhe ka kaluar kontrollin e është vërtetuar.
Teoria për një që prashit presh, është diçka joreale, e pavërtetuar. Prandaj ndahen dhe gradat në "Prashitës preshi", dhe "Shkencëtar".

Punoj me nje qe i ka gjokset si te kesaj
Kurse nga bycet, si byca ime lol

Kur e thotë zoti semitik, i ka dekë nana ksaj pune!
b511cdbf09b10733-513x640.jpg

Zbulohet më në fund misteri i zhdukjes së miliona dinosaurëve... I përjetshëm qoftë kujtimi i tyre në kozmosin e pamasë...

7e0da5becb439e3d-598x640.png

Pyetja që prapë e bëj: Ku shkojnë ato mijëra balena që derdhen në hapësirë? Po eskimezët e zhdukur pasi bien nga Toka? A i përdor zoti ata si skllevër në vilën e tij?
3e204f07c7d723f1-2048x1024.jpg

e more Semiku, mbrapa ke ngelur ti shume :D pse kujtove qe ne vijme te bejme disertacion per fiziken quantike ke forumja :D edhe te zbulojme si eshte bota ? a eshte si pogaçe a eshte si rreth i kusise ``fumato``
Qe vihet ne forum per te zene ndonje dashnore kam filluar te dyshoj,kur kam pare qe temat me me shume postime kane - " me trego ke dashnore,"vajza mi tregoni thonjet" " me trego cka mendon per anetarin e mesiperm" " nata me e nxehte qe e keni kaluar ne shtrat" " a ja vlen si i martuar te kesh dashnore " " cka ju pelqen te femra" " a eshte me e embel puthja e gruas apo e dashnores " hahhah :D

Ndersa une kam menduar qe ne forum vihet per tema serioze -boh-

Dargua a ka zene dashnore ?
Per Rex vajzat e forumit flitnin shume fjale te mire,duhet te kete bere kerdine te vajzat e forumit @Rexi :D

Shyqyr Semiku ka filluar me kuptu dicka me ne fund :D

Qe vihet ne forum per te zene ndonje dashnore kam filluar te dyshoj,kur kam pare qe temat me me shume postime kane - " me trego ke dashnore,"vajza mi tregoni thonjet" " me trego cka mendon per anetarin e mesiperm" " nata me e nxehte qe e keni kaluar ne shtrat" " a ja vlen si i martuar te kesh dashnore " " cka ju pelqen te femra" " a eshte me e embel puthja e gruas apo e dashnores " hahhah :D

Ndersa une kam menduar qe ne forum vihet per tema serioze -boh-

Dargua a ka zene dashnore ?
Per Rex vajzat e forumit flitnin shume fjale te mire,duhet te kete bere kerdine te vajzat e forumit @Rexi :D

ate edhe ne bejme, diskutojme temat hot :D serioze, por edhe ato te tjerat po ashtu hot :D

po cfare be, ani dragua te ze dashnore :D atij edhe kur i ofrohen i trembe sikur zogjte ne dege :D

e pra se deri tani e kishte marrur goxha serjozisht forumin :D

Back