Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Toka është e sheshtë apo e rrumbullakët?!

Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!

flat_earth_society.jpg

Per ket edge e ka fjalen dhe Gaga, edge of glory. Kush arrin aty ka kap gloryn, happy Sunday https://www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ

e pra se deri tani e kishte marrur goxha serjozisht forumin :D
Plotesisht ke te drejte.
Tani e kam te qarte pse Pirati shkruan ashtu sic shkruan...po Pirati dhe ju anetaret me me pervoje e pasni njohur me mire natyren e forumit.
Une mendoja qe behen debate akademike -boh-

Edhe une do te filloj si Pirati...hajgare,perqeshje,ironi,sarkazem ``fumato``

-shtrydhje- -enderron- -gjynaf--yay-

po cfare be, ani dragua te ze dashnore :D atij edhe kur i ofrohen i trembe sikur zogjte ne dege :D
Pse ?
Mua Draguja me le pershtypjen e nje plaki serioz,zotri,njeri me humor,i pashem...i ka krejt per te zene te pakten nje dashnore.
Jeton ne Gjermani ejjj,mjafton kjo...rroge allemani merr.

Pse ?
Mua Draguja me le pershtypjen e nje plaki serioz,zotri,njeri me humor,i pashem...i ka krejt per te zene te pakten nje dashnore.
Jeton ne Gjermani ejjj,mjafton kjo...rroge allemani merr.

edhe mund te jete, ama per dashnore nuk ma kalon, po çfare be makaki, makaki :D :D :D se une i gjuaj me lejla -qesh-

tani jam kam vere syrin edhe njeres :D jo per lavd, por qe ta dish ama ``fumato`` edhe ne fund sidhe ka ta sidhesh, po del qe bota eshte e rrumbullaket edhe sidhet rreth neve e ne rreth saj

https://www.youtube.com/watch?v=W6idCzQa2os

Qe vihet ne forum per te zene ndonje dashnore kam filluar te dyshoj,kur kam pare qe temat me me shume postime kane - " me trego ke dashnore,"vajza mi tregoni thonjet" " me trego cka mendon per anetarin e mesiperm" " nata me e nxehte qe e keni kaluar ne shtrat" " a ja vlen si i martuar te kesh dashnore " " cka ju pelqen te femra" " a eshte me e embel puthja e gruas apo e dashnores " hahhah :D

Ndersa une kam menduar qe ne forum vihet per tema serioze -boh-

Dargua a ka zene dashnore ?
Per Rex vajzat e forumit flitnin shume fjale te mire,duhet te kete bere kerdine te vajzat e forumit @Rexi :D

paskan plas thashethemet ledio. si eshte toka iher?-qesh-

The earth is not flat. The earth is a sphere.

Nard Ndoka

O Edooo mjaft o, e perfunduam dhe erdhem ne perfundim qe toka e rrumbudhaket eshte si nje loqe :D nuk e ve ne diskutim me askush :D

Back