Hello Kitty
❤☆҉‿★ Ŧђαήк ¥☺ů ★☆҉‿❤
Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!
E kam vertetuar shkencetarisht.
![]()
Mire qe toka na qenka e rrafshet ketu, po hija e niveluesit (si i thone ne shqip), pse na del me kurbature?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!
E kam vertetuar shkencetarisht.
![]()
Mire qe Lindja dhe Perendimi do e kishin “bazen” tek boshti i ketij disku, po Veriu dhe Jugu ku do qendronin? Ne ajer?Përgjigje e: Toka është e rrafshët, jo e rrumbullakët!
Shiko Iceman, ti ke bërë pÿetje nga këndvështrimi yt, e jo nga
Flat Earth-ësat. Sipas tyre kur tek ne është natë nga se Dielli gjindet
në anën tjetër të diskut. Shumë thjesht. Dielli sillet rreth një disku
për 24 orë. Kupton?
Ore Ëjll i 69, se nuk po na thua, ate 69 si e performon ti? Si e mbyll ate QARK ti? A nuk e shtremberon pak qafen ti qe të behet ovale per t’ja arritur qellimit? Apo jeni paralele, jeni dy plane flat? Flat, pa asnje pike takimi, ku puqeni ju?“Toka është e sheshtë. NASA po fsheh Zotin”
Në mes të nëntorit të vitit të kaluar, ashtu siç e do tradita u mblodhën në konferencën vjetore ndërkombëtare njerëz të një komuniteti “shkencor” që besojnë se Toka nuk është e rrumbullaktë, por e sheshtë.
Sipas tyre, Toka e rrumbullaktë është një përrallë dhe në të vërtetë shtëpia jonë është e sheshtë dhe akujt në Polin e Veriut dhe Antarktida në jug na mbrojnë që të mos rrëzohemi prej saj.
Megjithëse ka me mijëra foto e filmime nga hapësira që provojnë se Dielli është qendra e sistemit tonë, ata parashtrojnë idetë e tyre kundër modelit heliocentrik dhe për të shmangur pyetjet e vështira të kundërshtarëve, diskutimet i zhvillojnë në forume të mbyllura në internet.
Pyetja që ngrenë “idhtarët” e Tokës së sheshtë është se përse NASA dhe të tjerët e fshehin faktin që planeti ynë është një disk? Përgjigjet hipotetike janë të shumta, ndërsa së fundmi atyre u shtohet edhe një tjetër.
“NASA kërkon të fshehë Zotin duke folur për një sistem heliocentrik, pra me Diellin në qendër dhe planetet që rrotullohen rreth tij, kur në fakt është e kundërta”, thuhet në deklaratën e këtij komuniteti dhënë për This Week.

Unë s'dëgjova gjë ....Kush tha qe eshte e rrumbullaket?
Ne un si ti ?Unë s'dëgjova gjë ....
Ti pe gjë ?