Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po plloç fare ...Po truri i njeriut eshte i sheshte?
Niku mo e ngatërron me shqiponjën ?Toka eshte trekendore
View attachment 124077
Pyet @drague ti si behetNiku mo e ngatërron me shqiponjën ?
Nuk bëhet ashtu
Nuk di, nuk kam bindje POR, prej kohesh kam thene; ne se ne jeten tone nuk kemi pyet veten se si ka mundesi qe uji te mos jet i shesht por i eshte veshur globit, ne se nuk e kemi ber kete pyetje, tregon se jemi te ceket ne mendim.
Ke degjuar per gravitacionin?Nuk di, nuk kam bindje POR, prej kohesh kam thene; ne se ne jeten tone nuk kemi pyet veten se si ka mundesi qe uji te mos jet i shesht por i eshte veshur globit, ne se nuk e kemi ber kete pyetje, tregon se jemi te ceket ne mendim.
Tash se si veperon ligji me ujin, ka specifik ne kete rast si ne rast per shembull te madhesis se Diellit. Kur eshte ne horistont duket shume i madh, Kur shkeputet nga horizonti behet i vockel per shikimin me sy,
Nuk di ta shpjegoje ai, psh mund te thoshte sferike me hapesire si nje hon ku ne fund te saj jemi ne te shtruar si nje sheshKta idiotet zbavitin ndonjehere. Gjithsesi habia mbetet...si ka mundesi qe u leshohen hapesira televizive?
Alfered Cako leshon perlen e rradhes.Toka nuk eshte e rrumbullaket dhe as rrotullohet
Sipas Alfred Cakos toka eshte e sheshte dhe nuk rrotullohet. Ai thote se nuk eshte e rrumbullaket pasi avioni nuk fluturon ne forme harku por eshte i drejte.
Ai thote qe po te ngjitesh ne dajt e shikon avionin dhe e kupton qe toka eshte e sheshte.
Dhe yjet qe jane ne qiell nuk jane yje por jane gjenerator qe shpesh here kane rene dhe ne toke.
Cili eshte mendimi juaj me keto fjalet te Alfred Cakos?
Per me shume shikoni videon.
Alfered Cako leshon perlen e rradhes.Toka nuk eshte e rrumbullaket dhe as rrotullohet