• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Trail Running - Vrapimi Malor

Hahaha ..me kerr gjithsesi

Ne sport, your Pain is your Power. Dhe ne deshirojme te marim sa me shume te tilla dhimbje. I shijojme ato, kemi nevoje per ato.. phiii... Osht bote n'veti kjo fare pune.. 😜

Kur ka qene vrapimi Prekaz - Koshare, ne mos gabofsha rreth 100 km, u nis vellau me vrapu kurse une ja futa gjume. Te nesermen kur u zgjova ai sa kishte mberri ne cak.

I shkruva.. a mbijetove o kafshe? 😁

Seriozisht, edhe une vrapoj nga pak por ne distanca te shkurta ne Germi sa per kondicion.

Jane disa grupe m'duket qe vrapojne ne Germi. Nuk e di a vrapon me ndonjeren nga ato grupet?

Ps. Ndoshta po mujsha me u njofte edhe me vllaun tond. 🙂

• Like
Reactions: Rex
Kur ka qene vrapimi Prekaz - Koshare, ne mos gabofsha rreth 100 km, u nis vellau me vrapu kurse une ja futa gjume. Te nesermen kur u zgjova ai sa kishte mberri ne cak.

I shkruva.. a mbijetove o kafshe? 😁

Seriozisht, edhe une vrapoj nga pak por ne distanca te shkurta ne Germi sa per kondicion.
Qeke kput nbith ne Germi-qesh-

• Haha
Reactions: Rex
Jane disa grupe m'duket qe vrapojne ne Germi. Nuk e di a vrapon me ndonjeren nga ato grupet?

Jo se ata dalin shume heret. Une vrapoj me dy shoke dhe nuk jam shume i rregullt.

Tu e lexu Gonin tu shkru, o ka me hidhet me i desh teshat e me i vesh do tpershtatshme per bjeshkë e me tju ngjit Sharrit.

Habitem me alpinistet NUK marrin shembull nga @Gon!

Kur jemi ta vrapimi.. keto dite eshte nje organizim ku duhet me vrapu nxenesi me prindin bashke. Puna eshte se duhet me u vesh si babadimer 🥴

Nese marr pjese do ta postoj foton ketu.. por kujdes komentet se kuku per ty 😅

Qika e re me u katandis kshtu. :p

Von Boston nach Philadelphia 450.
Noch 346.5 km bis .....
Jakobsweg.

Do ta FSHIJE kte apps.
Pse Beno?
NUK me pelqen itenerari, si krahasim dhe si perfundim.

Ja nje gare si kjo: 3.8km me ngjitje përpjetë 1060metra, nga Prevalla në Majën e Bistrës. 2676m lartesia mbidetare ne kete maje. Per 59 minuta e pata ngjite. 🤩
View attachment 222210View attachment 222208View attachment 222209
Te lumte. Do rroc 100 vjet me kete sport. Kam ne fb njerin qe merret me mete sport. Jeton ne Gerqi. Vete eshte kshu si ty ne forme dhe eshte goxha mbi 50vjec. Vete eshte shume fit , Kurse gruaja e 2 kalamajte I ka te shendoshe. Lol. Personalisht s’me ka pelqy asnjehere vrapi, fushe apo malore, 2 painful. me ecje ngjitem, dhe ashtu na merret fryma. 😜 keep it up!! 💪👊

Me qe e permende ate grekun:, greket jane te mire edhe ne organizime te ketyre garave.

Garat si Tirana Marathon dhe Tirana Triathlon i organizojne greket. Keto dy evente financohen direk nga ambasada greke.

Ps. Me pelqen menyra e bashkepunimit qe Erion Velija e ben me keta.. ua hape dyert.

Jane shume te rendesishme keto evente per vendet ku mbahen.

Disa fotografi dhe video te mijat ne garen ultra trail running "I feel Slovenia" - Julian Alps 125km with 7000m+ Elevayion Gain ne Kranjska Gora te Sllovenise, ne shtator te vitit 2025.

Ketu moren pjese 548 vrapues nga e gjithe bota, ndersa une dola i 43-i ne kete gare.

Po i le ketu disa foto, ndoshta dikush frymezohet dhe fillon te merret me kete lloj sporti te bukur, por edhe shume sfidues :)

Attachments

• FB_IMG_1780497614158.jpg
    FB_IMG_1780497614158.jpg
    58.3 KB · Views: 4
  • FB_IMG_1780497594711.jpg
    FB_IMG_1780497594711.jpg
    192.1 KB · Views: 4
  • FB_IMG_1780497598088.jpg
    FB_IMG_1780497598088.jpg
    146.6 KB · Views: 4
  • FB_IMG_1780497633716.jpg
    FB_IMG_1780497633716.jpg
    128.5 KB · Views: 4
Disa fotografi dhe video te mijat ne garen ultra trail running "I feel Slovenia" - Julian Alps 125km with 7000m+ Elevayion Gain ne Kranjska Gora te Sllovenise, ne shtator te vitit 2025.

Ketu moren pjese 548 vrapues nga e gjithe bota, ndersa une dola i 43-i ne kete gare.

Po i le ketu disa foto, ndoshta dikush frymezohet dhe fillon te merret me kete lloj sporti te bukur, por edhe shume sfidues :)

Me impresonojne shume keta robt..qe shkojne pertej mundesive

Last edited:
Back